Chris Greentree, az NNG új ügyvezetője

Új ügyvezetője van az NNG-nek

Az amerikai Chris Greentree korábban dolgozott a Honeywell Transportation Systemsnél és a német Elektrobitnál is.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Chris Greentree személyében szeptember elsejétől új ügyvezetője lett az NNG globális autóipari szoftverháznak – jelentette be közleményében a cég.

Az amerikai szakember gépészmérnöknek tanult Pennsylvaniában, majd Executive MBA-t szerzett, hogy az üzlet kereskedelmi oldalához is közelebb kerüljön. Ez lehetővé tette számára, hogy a mérnöki menedzsmentről a termékmenedzsmentre, a termékmarketingre, az értékesítésre és a vállalatirányítás területére váltson. 20 éven át a Honeywell Transportation Systemsnél irányított globális csapatokat, dolgozott az Egyesült Államokban, Franciaországban, Kínában és Svájcban. Ezután csatlakozott a német Elektrobit autóipari szoftverszállítóhoz mint igazgatósági tag és globális értékesítési ügyvezető alelnök.

„Az autóipar sok kihívással néz szembe, ezért tartom fontos állomásnak, mind személyes, mind vállalati szempontból, hogy csatlakozhatok a vállalathoz; egy lehetőségnek, amivel az NNG egyszerre eredményes autóipari szereplő és véleményformáló lehet” – mondta el Chris Greentree kinevezése kapcsán.

Szóljon hozzá!