fbpx
Chris Greentree, az NNG új ügyvezetője

Új ügyvezetője van az NNG-nek

Az amerikai Chris Greentree korábban dolgozott a Honeywell Transportation Systemsnél és a német Elektrobitnál is.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Chris Greentree személyében szeptember elsejétől új ügyvezetője lett az NNG globális autóipari szoftverháznak – jelentette be közleményében a cég.

Az amerikai szakember gépészmérnöknek tanult Pennsylvaniában, majd Executive MBA-t szerzett, hogy az üzlet kereskedelmi oldalához is közelebb kerüljön. Ez lehetővé tette számára, hogy a mérnöki menedzsmentről a termékmenedzsmentre, a termékmarketingre, az értékesítésre és a vállalatirányítás területére váltson. 20 éven át a Honeywell Transportation Systemsnél irányított globális csapatokat, dolgozott az Egyesült Államokban, Franciaországban, Kínában és Svájcban. Ezután csatlakozott a német Elektrobit autóipari szoftverszállítóhoz mint igazgatósági tag és globális értékesítési ügyvezető alelnök.

„Az autóipar sok kihívással néz szembe, ezért tartom fontos állomásnak, mind személyes, mind vállalati szempontból, hogy csatlakozhatok a vállalathoz; egy lehetőségnek, amivel az NNG egyszerre eredményes autóipari szereplő és véleményformáló lehet” – mondta el Chris Greentree kinevezése kapcsán.

Szóljon hozzá!