fbpx
RTL Most +

Új tartalmakkal bővül az RTL Most+

Az ősz folyamán több népszerű sorozat epizódjai már a televíziós premier előtt megtekinthetők lesznek az online platformon.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Az RTL Magyarország csoportjába tartozó CLT-UFA HBD és a Telenor Magyarország Zrt. bejelentette, hogy a közöttük létrejött új megállapodásnak köszönhetően a Telenor MyTV előfizetői továbbra is elérhetik az RTL Most+ platformot. A platformon HD minőségben követhetők az RTL Magyarország csatornái, valamint a felhasználóknak lehetősége van Chromecast-támogatás használatára is.

A megállapodás alkalmából elmondták azt is, hogy az RTL Most+ platform különböző exkluzív tartalmakkal bővül az ősz során. A Drága örökösök záró évadának első részét már szeptember 18-tól láthatják a sorozat rajongói, majd az epizódok a televíziós premier előtt már egy nappal megtekinthetők lesznek az online platformon.

Szeptember 25-től az RTL Most+ felületen lesznek visszanézhetők az RTL Klub olyan sorozatai mint a Mellékhatás, majd október 9-től a Jófiúk, október 23-tól pedig a 2020. év Magyar Filmdíj legjobb sorozatának ítélt Alvilág epizódjait nézhetik meg egy-egy hónapon át az érdeklődők.

A Mellékhatás egyik epizódjának részlete
A Mellékhatás egyik epizódjának részlete

Október 4-től, az AMC Networks Spektrum Home tévécsatornájának talkshowja, a NőComment legújabb epizódjai már egy héttel a televíziós premier előtt, elsőként az RTL Most+ platformon lesznek elérhetők.

Október 23-tól Igazi krimi néven új műfajjal bővül az RTL Most+, ahol a krimik és a bűnügyi dokudrámák rajongói olyan tartalmak közül választhatnak, mint az RTL Klub bűnügyi riportmagazinja, a Bűnös lelkek, valamint a Manson: Az elveszett felvételek, a Végzetes vonzalom, az Óvakodj a szomszédodtól! és az  Elásott bűnök.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a késő esti híradó már 22 órától, azaz az adást megelőzően elérhető az RTL Most+ felhasználói számára.

További médiával kapcsolatos találhatók a Media1-en.

Szóljon hozzá!