fbpx
A TV2 Újratervezés című lakásfelújítós műsorának logója

Ördög Nóra műsorvezetésével visszatér a TV2-re az Újratervezés

Szeptember végétől érkeznek az új részek a lakásfelújítós műsorból.

A TV2 kedden bejelentette, hogy szeptember 28-tól új részekkel visszahozza az Újratervezés című lakásfelújítós műsorát. Az Ördög Nóra műsorvezetésével folytatódó reality-ben profi szakemberek rászoruló családok otthonát alakítják át. Olyanokét, akiknek önerejükből nem lenne lehetőségük változtatni körülményeiken. Idén az eddigieknél is több család álma válik valóra.

Az Újratervezés új évadában 6 tervező és 2 kivitelező csapat dolgozik, hogy élhetőbb és szebb otthonokat alakítsanak ki a családoknak. Míg ők építkeznek, Ördög Nóra arról gondoskodik, hogy az újratervező családoknak felejthetetlen élményekben legyen része.

Ördög Nóra, a TV2 Újratervezés c. műsorának műsorvezetője
Ördög Nóra, a TV2 Újratervezés c. műsorának műsorvezetője. Fotó: TV2 sajtószoba

Az előző évadban 6 család lakását újították fel, és a mostani epizódokban is több izgalmas, érzelmes pillanatra és nem várt fordulatra számíthatnak a nézők. Az Újratervezés követői minden héten egy új család történetét kísérhetik nyomon, akik pénteken aztán be is költöznek újjávarázsolt otthonukba.

A mostani szériában sok híresség is a jó ügy mellé állt, akik szintén láthatóak lesznek majd a műsorban. Emellett az Újratervezők olyan különleges álmokat is valóra váltanak, mint amikor az addig lakókocsiban élő 3 gyermekes pár elfoglalhatta minden igényt kielégítő mobilházát, vagy a csapat megszervezte a korábban csak vágyaik között szereplő álomesküvőt.

Az Újratervezés szeptember 28-tól minden hétköznap 22:15-től lesz képernyőn.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások