fbpx
A Vodafone leendő székháza a Budapest One épületben Őrmezőn

Elköltözik a Vodafone Magyarország központja

A telekommunikációs cégnek Magyarország legnagyobb közlekedési csomópontjában lesz 2022 végétől az új főhadiszállása. A költözést részben a UPC Magyarországgal való fúzió indokolja.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A Vodafone Magyarország tavaly augusztusban jelentette be a UPC Magyarország felvásárlását, majd 2020. április elsején végbement a két vállalat jogi összeolvadása is. Az egyesülés következő állomásaként a budapesti székházakban dolgozók 2022 októberétől egy közös, a Budapest ONE irodaparkban található épületbe költöznek át.

A Vodafone közleménye szerint az új irodaházat energiatakarékos, intelligens központi épületirányítási rendszerrel szerelik fel, és a parkolóházban elektromos autótöltők is lesznek. Emellett a dolgozók rendelkezésére áll majd többek között multifunkciós közösségi szoba, tusolóval felszerelt kerékpártároló, az épület tetején lévő panorámás futópálya, és az irodapark belsejében található félhektárnyi nyitott köztér is.

Ilyen lesz a Vodafone Magyarország új irodája a Budapest One épületében
Ilyen lesz a Vodafone Magyarország új irodája a Budapest One épületében

A cég közölte: az új székhely kiválasztásánál az elhelyezkedés is kiemelt szempont volt, hiszen a Budapest ONE Őrmezőn, Magyarország legnagyobb multimodális, azaz több közlekedési módot összekötő közlekedési csomópontjában helyezkedik el: itt van a Kelenföldi pályaudvar, a 4-es metró, az 1-es villamos és számos buszjárat, illetve az M1–M7 autópályák fővárosi bevezető szakasza, és a belvárosból is rövid idő alatt elérhető.

Szintén a Vodafone-nal függ össze az a mai hír, hogy a Vodafone TV-ben megjelent a Netflix.

Szóljon hozzá!