coolfm

Négy újabb rádiócsatornával bővült a COOL FM kínálata

Az online rádió eddigi harminc csatornája mellé került be a négy újabb csatorna.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A COOL FM kínálatában mostantól olyan csatornák is megtalálhatóak mint a World Music, a Jazz, a Trance/Elektro és az Acoustic. Az új és a már meglévő rádiócsatornákat a COOLFM.hu weboldalon keresztül lehet elérni – tájékoztatta a Media1-et Sallai László főszerkesztő.

A COOL FM legnépszerűbb fő csatornáján nem csak zenéket lehet hallgatni, mivel óránkénti hírszolgáltatást is működtetnek a Hírasztallal együttműködésben. Néhány más rádiócsatornájukon is vannak hírek.

A COOL FM egyébként éveken át sugárzott Budapesten egészen 2012-ig az FM 107,3 MHz-en, és azóta online rádióként hallgatható.

Ez az ajánló videó még akkor készült, amikor a netrádiójuk 30 csatornával rendelkezett. A csatornáik között van sportoláshoz, romantikázáshoz, partizáshoz és számos más alkalomhoz való rádió is, de olyan is, amivel akár már most karácsonyi dalokkal hangolódhatunk a szeretet ünnepére.

További hírek találhatók a Media1.hu-n, ahol épp a napokban számoltunk be arról is, hogy a magyar Class FM egykori két munkatársa magyar nyelvű internetes rádiót indított Spanyolországból Radio Brand néven!

Követheti a Media1 híreit RSS segítségével és ott vagyunk a Facebookon is: https://facebook.com/media1hu

Szóljon hozzá!