fbpx
Tv távirányító

Bemutatkozik a Celebcella, a Balhés csajok, és újra lesz Feleségek luxuskivitelben, valamint Észbontók

Bemutatta a Sony Pictures Television, milyen műsorokat tűz képernyőre idén ősszel. Most kerül a Viasat6 képernyőjére az eredetileg tavaszra tervezett, celebeket konténerbe záró műsor, a Celebs in solitarity magyar változata, de most fog bemutatkozni a Here Come the Girls című szórakoztató valóságshow hazai verziója is. Folytatódik több más ismert műsor, köztük a Totalcar, az Észbontók és Feleségek luxuskivitelben is.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A Magyarországon öt tévécsatornával rendelkező Sony Pictures Television (SPT) nem csak a már megszokott sorozatok folytatásait sugározza az ősszel, de több új, saját gyártású műsorral is készül.

Tavasszal került volna képernyőre a VIASAT6 csatornán a Celebcella (Celebs in Solitary). A műsor egy pszichológiai kísérletnek is tekinthető, amelyben celebek a külvilágtól elszigetelve, egy konténerbe zárva találják magukat mindenféle elektronikus eszköz nélkül, miközben a nézők nyomon követhetik miként viselkednek a szereplők egy ilyen extrém helyzetben.

Celebs in Solitarity, a Sony formátuma
Celebs in Solitarity, a Sony formátuma

Most mutatkozik be egy Magyarországon eddig még nem látott másik formátum is: hamarosan indul a Here Come the Girls című szórakoztató valóságshow hazai verziója, a Balhés csajok.

A VIASAT3 a jól ismert műsorait is folytatja, új részekkel jön az Észbontók és a Feleségek luxuskivitelben.

A Totalcar című autós műsor is új részekkel tér vissza Bazsó Gáborral és Winkler Róberttel a Viasat6-on. A műsor a megszokott autós teszteken kívül egy érdekes zöld kezdeményezésbe is betekintést enged majd.

Sorozatpremierek

A Sony-csatornákon sorozatpremierek is lesznek. Az AXN-en látható lesz sok egyéb mellett az Alex Rider első évada, az Elfeledve harmadik évada, a Los Angeles legjobbjai második évada és a MacGyver negyedik évada. A tévénézők hamarosan láthatják a Doktor Murphy harmadik szezonját, valamint a  SWAT – Különleges egység, a SEAL Team, Az újonc és a Gyilkos elmék legújabb premier évadait is.

A VIASAT6-on sugározzák majd Az eskü első évadát, a Marvel’s Runaways harmadik és a Mocsárlény: A sorozat első évadát, de a Future Man is új részekkel jelentkezik. A Sony Max-ra is érkeznek újdonságok, jön a Rólunk szól negyedik, a Younger hatodik és a Nagy Ő az édenben első és második évada is a szezonban.

Blockbusterek is érkeznek

Látható lesz a a Marvel univerzumhoz tartozó Vasember egy, kettő és három, a Doctor Strange, a Thor: Ragnarök, A Hangya és a Darázs és a Fekete Párduc. Ezek mellett képernyőre kerül majd több Star Wars film, Pókember filmek, a Nyomd, bébi, nyomd, A nagy Gatsby, vagy éppen a Harry Potter filmek. Animációs mesék közül érkezik az Agymanók, a Jégvarázs, a Hihetetlen Család 2 és a Némó nyomában.

Fotó: Pexels
Szóljon hozzá!