fbpx
Vidék Hangjai konzervatív véleményportál

Sorosozással és KariGerizéssel, Vidék hangjai néven indult új jobboldali véleményportál

Máris jelentős létszámú szerkesztőség áll mögötte, de a létszám az alapító főszerkesztő tervei szerint hamarosan tovább is bővül.

Vidék Hangjai néven új, magát konzervatív, „tradicionalista keresztény alapokon álló véleményportálként” definiáló weboldal indult a hétvégén – értesült a Media1.

Nagy Gábor főszerkesztő bemutatkozójában azt írja, május utolsó napjaiban fogalmazódott meg benne egy zömmel vidéki horizontú tematikával, leginkább vidékieknek szánt, vidékiek által szerkesztett médiatartalmakat megjelenítő portál igénye. Két hónap technikai és szervezési munka után érkezett el az idő az indulásra szombaton.

„Vidéki bázisú csapatunk eltökélt szándéka az időnként politikát is tartalmazó véleménycikkek írásán túl, az igen gazdag kultúrkincsünk ápolása, ennek megfelelően hazánk dicső történelme és színes irodalma is megjelenik portálunk oldalain”– írja Nagy.

A főszerkesztő hozzátette:

„Az ismeretterjesztő és tudományos érdekességeket tartalmazó írásaink békésen elférnek majd a hit és életvédelemmel foglalkozó tartalmak mellett. Hisszük és valljuk, hogy a tudomány és a vallás nem összeegyezhetetlen.”

A Vidék Hangjai 9 fős stábbal indult, de azt írják, hogy a tervek szerint a létszámot tovább fogják bővíteni és minden megyéből lesznek szerkesztők és lelkes újonc szerzők egyaránt.

„Jelenleg olvasókra van leginkább szükségünk, tehát tessék szépen két KariGeris hír között minket is olvasgatni.”

Az nem derül ki a főszerkesztő bemutatkozásából, miből akarják finanszírozni az oldal fenntartását, egy ilyen jelentős létszámú stáb munkatársainak bérét. Hirdetések egyelőre az oldalon nincsenek, de mivel az első cikkek egyike, „A kommunizmus Soros által finanszírozott fura kísértete járja be Amerikát” c. írás rögtön Soros György magyar származású milliárdost szidja, megadva a kezdő alaphangot, idővel talán számíthatnak némi kék állami hirdetésre. (Update: jelentkezett Facebook-oldalunkon időközben a Vidék hangjai főszerkesztője, aki azt írja, hogy a szerzőket az ismerősi/baráti körből toborozza, és ők csak hobbiból, szívességi alapon írnak az oldalra, épp ezért az oldal üzemeltetése nem akkora tétel, mint aminek a bemutatkozóban említett létszám alapján tűnik, hiszen csak az internetes végződésért és a tárhelyért fizetnek.)

Az oldal főoldalán egyébként a „Milliók Orbán Viktor és kormánya mellett” elnevezésű Facebook-oldalt népszerűsítik.

Magát a Vidék hangjai Facebook-oldalt a tegnapi indulás óta egyelőre mintegy 200-an kedvelték be.

További hírek találhatók a Media1-en! RSS csatornánkra ITT lehet feliratkozni. Facebook-oldalunk ITT található. Feliratkozhat napi hírlevelünkre is. A Media1 működési költségeihez ITT tud ön is hozzájárulni.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

/** * andre clever */