fbpx
Index vs 24.hu

Indexet támogató videót készített a 24.hu

Az Index legnagyobb versenytársa, a Centrál Médiacsoporthoz tartozó 24.hu újságírói videóban méltatják szaktársuk teljesítményét.

Mit jelent nekünk az Index? – ezzel a címmel posztolt videót a 24.hu szerkesztősége ma este. A videóban a 24.hu újságírói arról beszélnek, milyen fontos számukra az Index és a versenyzés a lappal. Az indexet baloldaliak, jobboldaliak, falusiak és városiak is nézik.

Balavány György például azt mondja, a reggeli kávéja mellett a mindennapos rituáléja része, hogy megnyitja az oldalt.

Bordás Gábor, a 24.hu közélet rovatának rovatvezető-helyettese azt mondja, ő már három szerkesztőség bezárását is végigélte, és remélte, nem történik ilyen az Indexszel, mert az fájdalmas lenne Magyarországnak. A videóban a 24.hu egy másik munkatársa arról beszél, ha az Index elesik, a 24.hu lehet a következő, amivel hasonló megtörténhet.

Több munkatárs is elmesélte a videóban, hogy megfordult korábban az Indexnél, és pályája szempontjából meghatározó tapasztalatokra tett szert. A videóban Pető Péter, a 24.hu főszerkesztője is elmondja, mit gondol.

A videó egyébként annak a videónak a tükörváltozata, amiben az Index munkatársai beszéltek arról, számukra mit jelent a saját lapjuk.

Mint a Media1 is beszámolt róla, elindultak a tömeges felmondások az Indexnél csütörtökön.

Arról, hogy mi történik most az Index körül, itt találhatók a Media1 hírei.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások