Index vs 24.hu

Indexet támogató videót készített a 24.hu

Az Index legnagyobb versenytársa, a Centrál Médiacsoporthoz tartozó 24.hu újságírói videóban méltatják szaktársuk teljesítményét.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Mit jelent nekünk az Index? – ezzel a címmel posztolt videót a 24.hu szerkesztősége ma este. A videóban a 24.hu újságírói arról beszélnek, milyen fontos számukra az Index és a versenyzés a lappal. Az indexet baloldaliak, jobboldaliak, falusiak és városiak is nézik.

Balavány György például azt mondja, a reggeli kávéja mellett a mindennapos rituáléja része, hogy megnyitja az oldalt.

Bordás Gábor, a 24.hu közélet rovatának rovatvezető-helyettese azt mondja, ő már három szerkesztőség bezárását is végigélte, és remélte, nem történik ilyen az Indexszel, mert az fájdalmas lenne Magyarországnak. A videóban a 24.hu egy másik munkatársa arról beszél, ha az Index elesik, a 24.hu lehet a következő, amivel hasonló megtörténhet.

Több munkatárs is elmesélte a videóban, hogy megfordult korábban az Indexnél, és pályája szempontjából meghatározó tapasztalatokra tett szert. A videóban Pető Péter, a 24.hu főszerkesztője is elmondja, mit gondol.

A videó egyébként annak a videónak a tükörváltozata, amiben az Index munkatársai beszéltek arról, számukra mit jelent a saját lapjuk.

Mint a Media1 is beszámolt róla, elindultak a tömeges felmondások az Indexnél csütörtökön.

Arról, hogy mi történik most az Index körül, itt találhatók a Media1 hírei.

További hírek találhatók a Media1-en!

Szóljon hozzá!