RTL Klub, Barátok közt

Az RTL Klub újra megváltoztatja a Barátok közt és több más műsor kezdési időpontját

Délután és este, az eddigihez képest jóval később lesz képernyőn a mostanában nézettségi problémákkal küzdő tévészéria a már augusztus 3-tól életbe lépő őszi műsorrend kezdetével, ami több más műsor kezdési időpontjára is hatással lesz. Érkezik egy új délutáni sorozat is, Egy csodálatos asszony címmel.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Ahogyan arról a Media1 is beszámolt tegnap, augusztus 3-tól, új évaddal tér vissza a Konyhafőnök című gasztoreality, ami minden hétköznap 20:10-től lesz képernyőn, kezdetben a botrányosként beharangozott casting epizódokkal. Ez egyúttal egy új műsorrend életbeléptetését is jelenti az RTL Klubon.

Az RTL Klub Konyhafőnök című műsorának casting epizódjában botrányokat is láthatunk majd
Az RTL Klub Konyhafőnök című műsora megelőzi majd a Barátok közt kezdési időpontját

A Rekláminvázió blog szerint a Barátok közt nézői nagyon rosszul járnak, ugyanis kedvenc szériájuk délután és késő este lesz látható, amit nem nagyon szoktak kedvelni a rajongók.

A blog szerint a műsorrend úgy alakul át, hogy délután újra dupla részekkel jelentkezik majd az Elif – A szeretet útján, mely 15 órakor kezdődik, majd 15:55-től egy új sorozat lesz, Egy csodálatos asszony címmel.

majd 17:05-től következik majd a Barátok közt. Így a sokak által várt 10. ezredik rész is a kora délutáni időpontban lesz látható először.

18 órakor indul szokás szerint az RTL Híradó, amit 18:50-től a továbbra is másfél órásra nyújtott Fókusz követ majd. A Fókuszt a már említett Konyhafőnök új évada követi, ami 20:10-től lesz látható. A Barátok közt csak a gasztoreality után, 22 órától indul majd. Ezt követően 22:40-től következnek majd a hetente jelentkező sorozatok.

Az oldal arról is ír, hogy információ szerint A mi kis falunk című falusi sorozat ismétlése a negyedik évad 11. részétől szombat esténként 20 órától, a Fókusz Plusz után lesz látható.

Azok számára, akiknek nem jó a Barátok közt kezdési időpontja, az RTL Most nevű internetes platform jelenthet megoldást.

További hírek olvashatók a Media1-en!

Borító: Barátok közt. Fotó: RTL Klub
Szóljon hozzá!