CBSN

Magyarországról is ingyenesen elérhetővé vált a CBS News adása okostévén és mobil eszközökön

A CBS News amerikai hírtelevízió Latin-Amerikától Európán át Ázsiáig összesen 89 országban teszi elérhetővé a live streaming alkalmazását Amazon Fire TV, Android, Android TV, Chromecast platformokon, valamint LG Smart televíziókon, és az élő adás online felületen is megtalálható.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A bővítés révén a közönség világszerte könnyen hozzáférhet a nemzetközi és amerikai aktualitásokról szóló megbízható beszámolókhoz, a koronavírus járványról szóló legfrissebb hírekhez és a közelgő amerikai elnökválasztás elfogulatlan bemutatásához.

„A felméréseink szerint világszerte jelentős igény van a CBS News mindenkit érintő eseményekről beszámoló riportjaira”

–közölte Christy Tanner, a CBS News Digital ügyvezető alelnök-vezérigazgatója.

„Mostantól a nézők világszerte telepíthetik a CBS News alkalmazást, és bárhol nézhetik az adást, amikor a fontos hírekről szóló gyors és részletes tájékoztatásra kíváncsiak.”

A CBS News, amely internetböngészőkben eddig is világszerte elérhető volt, a következő hónapokban még több nemzetközi alkalmazásboltból letölthető lesz majd, hogy minél szélesebb körben biztosítsa a felhasználók számára a megbízható információkat a 2020-as elnökválasztásról és a globális népességet érintő ügyekről. A nézők világszerte megtekinthetik a hírcsatorna beszámolóit a Republikánus és Demokrata párti elnökválasztási fordulókról, a novemberi amerikai elnökválasztásról, illetve láthatják a CBSN saját dokumentumsorozatait, a Vörös és Kék napi politikai műsort és a Klímafigyelő sorozatot.

A CBSN nézettsége folyamatos és tartós növekedés mellett idén márciusban több mint 100 millió videostream megtekintési csúcsot ért el – közölte a hírcsatorna a Media1-hez eljuttatott közleményében.

További hírek a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!