fbpx
CBSN

Magyarországról is ingyenesen elérhetővé vált a CBS News adása okostévén és mobil eszközökön

A CBS News amerikai hírtelevízió Latin-Amerikától Európán át Ázsiáig összesen 89 országban teszi elérhetővé a live streaming alkalmazását Amazon Fire TV, Android, Android TV, Chromecast platformokon, valamint LG Smart televíziókon, és az élő adás online felületen is megtalálható.

A bővítés révén a közönség világszerte könnyen hozzáférhet a nemzetközi és amerikai aktualitásokról szóló megbízható beszámolókhoz, a koronavírus járványról szóló legfrissebb hírekhez és a közelgő amerikai elnökválasztás elfogulatlan bemutatásához.

„A felméréseink szerint világszerte jelentős igény van a CBS News mindenkit érintő eseményekről beszámoló riportjaira”

–közölte Christy Tanner, a CBS News Digital ügyvezető alelnök-vezérigazgatója.

„Mostantól a nézők világszerte telepíthetik a CBS News alkalmazást, és bárhol nézhetik az adást, amikor a fontos hírekről szóló gyors és részletes tájékoztatásra kíváncsiak.”

A CBS News, amely internetböngészőkben eddig is világszerte elérhető volt, a következő hónapokban még több nemzetközi alkalmazásboltból letölthető lesz majd, hogy minél szélesebb körben biztosítsa a felhasználók számára a megbízható információkat a 2020-as elnökválasztásról és a globális népességet érintő ügyekről. A nézők világszerte megtekinthetik a hírcsatorna beszámolóit a Republikánus és Demokrata párti elnökválasztási fordulókról, a novemberi amerikai elnökválasztásról, illetve láthatják a CBSN saját dokumentumsorozatait, a Vörös és Kék napi politikai műsort és a Klímafigyelő sorozatot.

A CBSN nézettsége folyamatos és tartós növekedés mellett idén márciusban több mint 100 millió videostream megtekintési csúcsot ért el – közölte a hírcsatorna a Media1-hez eljuttatott közleményében.

További hírek a Media1-en!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások