Az RTL Klub Jófiúk című sorozatának egyik jelenete

Változás az RTL Klub műsorrendjében: a Jófiúk váltja A Tanár korábbi évadát

A Tanár című sorozat egy korábbi évadának ismétlését felváltja az RTL Klub tavaly bemutatott rendőrös sorozatának ismétlése.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Június 25-től, jövő csütörtöktől a Jófiúk a legelső epizódjától lesz újra látható az RTL Klub képernyőjén – írja a SorozatWiki.

Az RTL Klubon tavaly szeptemberben bemutatkozó zsarus sorozat első évada A Tanár ismételt 2. évadának helyére kerül, vagyis csütörtöktől 21 órától lesz látható. (A Tanár ismételt évadának részei elfogynak szerdára.)

A Jófiúk tavaly vasárnap esténként a TV2 legnézettebb műsora, a Sztárban sztár ellen volt látható. Kezdetben közepes számokat hozott, majd egyre gyengébben ment, majd a 14., évadzáró epizódjával december közepén búcsúzott a nézőktől. Olyan eredményekkel szerepelt, hogy az RTL Klub inkább nem is rendelt folytatást belőle.

A Jófiúk a spanyol Los hombres de Paco magyar adaptációjaként került képernyőre. Az eredeti sorozat hazájában óriási sikerrel ment, hiszen az elmúlt 15 évben Olaszországban és Németországban is készült helyi változata, míg Spanyolországban 2005-2010 között összesen 9 évadon, 117 részen át volt képernyőn.

További hírek olvashatók a Media1-en!

Borító: Az RTL Klub Jófiúk című sorozatának egyik jelenete
Szóljon hozzá!