fbpx
A TV2 új sorozata, a Kegyetlen város (Ruthless City)

Kegyetlen város címmel új sorozat indul a TV2-n

Az új, kényszerfrigyről szóló török dráma váltja az Amanda című sorozatot holnaptól délutánonként a TV2 műsorán.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Kényes témákat feszeget a TV2 új sorozata, a Kegyetlen város (Ruthless City). A tavaly forgatott, napi 50 perces epizódokból álló török széria nem csak a társadalmi különbségeket mutatja be, de a Törökországban régebben elfogadottnak számító előre elrendezett frigy, a kényszerházasság is hangsúlyos szerepet kap a történetben.

A Kegyetlen város egy vidéki család életét mutatja be, melynek főszereplője Seher, a gyermekeit egyedül nevelő anya, aki két lányával, fiával és anyósával él együtt Törökország délkeleti részén, Antakya-ban.

Seher férje halála után mindent megtesz, hogy összetartsa a családot. Életük azonban hirtelen megváltozik, amikor leég az otthonuk és kénytelenek Isztambulba költözni, ahol Seher munkát vállal egy gazdag férfinál, Agah Karacaynál.

A tehetős üzletember, aki szintén Antakyából származik, fényűző életet él gyönyörű feleségével, pazarló fiával és lányával egy csodálatos kastélyban, ahol velük lakik kerekesszékes unokaöccse is. Sereh rosszindulatú anyósa azonban titkos tervet szövöget: a háta mögött eladta az egyik lányát Agahnak, aki az unokaöccséhez akarja feleségül adni a lányt, ezzel biztosítva a sérült férfi jövőjét. Karaçay mesebeli élete azonban régi titkokat rejt, amely mindkét család életét felforgatja.

A Sehert alakító Deniz Ugurt a török sorozatok rajongói jól ismerhetik már a Ferihából, ahol szintén a Jóban Rosszban egykori színésznője, Sallai Nóra szinkronizálta őt.

Egy jelenet a Kegyetlen város című török sorozatból
Egy jelenet a Kegyetlen város című török sorozatból.
Fotó: TV2 sajtószoba

A TV2 közleménye szerint Törökországban óriási sztárként ünneplik a háromgyermekes színésznőt, akit két éve mellrákkal diagnosztizáltak, és a Feriha utolsó részeit parókában forgatta le a kemoterápiás kezelések miatt. Az egyik népszerű magazin címlapján kopaszon vállalt fotózást, annak érdekében, hogy minél több nőt ösztönözzön arra, hogy elmenjenek a szűrővizsgálatra.

A széria szereplői olyan magyar színészek hangján szólalnak meg mint Háda János, Mics Ildikó, Gyöngy Zsuzsanna, Fehér Tibor, Ágoston Péter, Pekár Adrienn, Nagy Katica, Czető Roland, Rátonyi Hajni és Vándor Éva.

A Kegyetlen város június 17-től, holnaptól minden hétköznap 15:40-kor lesz képernyőn a TV2-n.

További hírek találhatók Media1-en!

Szóljon hozzá!