fbpx
Somossy Barbara; Forró Bence; Rátonyi Krisztina; Fodor Imre, a Balatoni Nyár műsorvezetői

Új műsorvezetőkkel tér vissza a Balatoni Nyár

Június 15-én indul a megújuló Balatoni Nyár című magazinműsor, mely délelőttönként várja majd a nézőket a Duna TV-n és a Duna World csatornán. Bejelentették a műsorvezetőket és a többi részletet.

Az MTVA (Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap) weboldalán közzétett közlemény szerint „a műsor egyszerre lesz aktuális, szórakoztató, praktikus és kreatív”.

Az adások napi két órás időtartamúak lesznek a Duna TV-n és a Duna Worldön, és kiemelt figyelmet fordítanak majd a változatosságra és a Balaton újdonságainak bemutatására. A forgatásoknak idén is a Balaton adja a hátteret, a műsor immár hagyományosan a révfülöpi partról jelentkezik. Egy nő és egy férfi műsorvezető heti váltásban várja a nézőket.

Az idei műsorvezető-párosok Rátonyi Krisztina és Fodor Imre, valamint Somossy Barbara és Forró Bence lesznek.

Azt ígérik, hogy a délelőtti műsorban a társadalom minden rétegét érintő témákat dolgoznak majd fel bejátszók és stúdióbeszélgetések formájában. Elkalauzolnak majd számos Balaton-parti településre, tó körüli programokat ajánlanak, bemutatják a környék legszebb épületeit, felelevenítenek balatoni legendákat és eddig ismeretlen kirándulóhelyeket is megmutatnak.

A műsorvezetők keresik a Balaton legjobb háziasszonyait és végigjárják a tó helytörténeti érdekességeit.

Forró Bence; Rátonyi Krisztina, a Duna World és a Duna TV Balatoni Nyár című műsorának műsorvezetői
Rátonyi Krisztina és Forró Bence műsorvezetők a Balatoni Nyár című magazinműsor beharangozó sajtótájékoztatóján Révfülöpön
Fotó: MTI/Karaba Tünde/MTVA

Hetente többször kertészeti tippekkel várják a nézőket, az egészség és mozgás iránt érdeklődőknek is számos érdekességet kínálnak, míg a kisgyermekes családok ötleteket kaphatnak arra, hogy hogyan érdemes a gyerekeket a nyári szünetben lekötni.

A műsor idei gasztro-házigazdái Kovács Lázár séf és Juhos József mestercukrász, akik minden napra ízletes fogásokkal és balatoni süteményekkel készülnek. Emellett ismert előadók, színészek, művészek igyekeznek majd szórakoztatni a képernyő előtt ülőket dalaikkal, balatoni történeteikkel.

A műsorban a járványügyi helyzettel kapcsolatos aktuális és fontos tudnivalók is helyet kapnak, ezért a révfülöpi stúdióba szakembereket, önkénteseket és karitatív szervezetek képviselőit is meghívják.

További hírek és cikkek találhatók a Media1-en.

Borító:  Somossy Barbara és Forró Bence (b), valamint Rátonyi Krisztina és Fodor Imre (j), a Balatoni Nyár című magazinműsor műsorvezető párosai a 2020. június 2-án kiadott képen. Fotó: MTI/Kaszner Nikolett /MTVA
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások