fbpx
MTV Hungary magyar zenészek támogatása

A koronavírus miatt több magyar zenét sugároz az MTV Hungary, és lekerült a kódolás néhány viacomos tévécsatornáról

A magyar MTV csatornán játszott még több hazai zenével és különféle kódolatlan tévécsatornákkal segíti a koronavírus miatti helyzet átvészelését a ViacomCBS médiavállalat.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

A koronavírus terjedése miatt bevezetett veszélyhelyzeti korlátozások különösen érzékenyen érintik a hazai előadóművészeket is, akik ebben az időszakban nem találkozhatnak a közönségükkel, vagyis elesnek bevételeik jelentős részétől. Ezért a magyar MTV csatorna szeretne még többet tenni azért, hogy a magyar zene is eljusson minél több hazai nézőhöz, rajongóhoz.

„Az MTV-nél mindig fontosnak tartottuk, hogy a lehetőségeinkhez mérten támogassuk a hazai zenészeket, kapcsolatot teremtsünk számukra a közönségükkel” – mondta el Szűcs László, a ViacomCBS Networks közép-kelet-európai pr és kommunikációs igazgatója.

„Reméljük, hogy hamarosan minden rendbe jön, és újra kinyithatnak a koncerttermek! Addig is a magyar MTV zenei blokkjaiban az eddiginél is jóval magasabb arányban, túlnyomó részt magyar zenei klipeket fogunk játszani” – tette hozzá Szűcs László.

Igyekeznek minél több dalt beválogatni feltörekvő zenészektől is

A döntés nemcsak a hazai zenei élet képviselői iránt rajongó nézőknek kedvez.

A csatorna az elmúlt évek legismertebb magyar slágerei mellett a kevésbé ismert, feltörekvő előadók dalaiból és videoklipjeiből is válogat. Így a koronavírus terjedése miatt bevezetett korlátozások ellenére sok zenész továbbra is jelen lehet a zenei életben, és kapcsolatban maradhat a közönségével ebben a nehéz időszakban.

Több szolgáltatónál lekerült a kódolás a ViacomCBS magyarországi tévécsatornáiról

A ViacomCBS az MTV-s aktivitás mellett számos műsorszolgáltató kínálatában kódolatlanul elérhetővé tette egyes csatornáit.

Így az Antenna Hungária, a Telekom, a Vodafone-UPC, a UPC DTH, a Vidanet, a Tarr és a PR-Telecom előfizetői is válogathatnak a

  • Comedy Central,
  • a Comedy Central Family,
  • a Paramount Channel,
  • a Nickelodeon,
  • a NickToons,
  • a NickJr,
  • az MTV Hits
  • az MTV Rocks,
  • az MTV Dance
  • és a VH1 kínálatából.

A részletekről, illetve az elérhető csatornákról mindenki a saját szolgáltatójának honlapján, illetve telefonos és internetes ügyfélszolgálatán tájékozódhat.

További hírek találhatók a Media1 híroldalon!

Szóljon hozzá!