MTV Hungary magyar zenészek támogatása

A koronavírus miatt több magyar zenét sugároz az MTV Hungary, és lekerült a kódolás néhány viacomos tévécsatornáról

A magyar MTV csatornán játszott még több hazai zenével és különféle kódolatlan tévécsatornákkal segíti a koronavírus miatti helyzet átvészelését a ViacomCBS médiavállalat.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A koronavírus terjedése miatt bevezetett veszélyhelyzeti korlátozások különösen érzékenyen érintik a hazai előadóművészeket is, akik ebben az időszakban nem találkozhatnak a közönségükkel, vagyis elesnek bevételeik jelentős részétől. Ezért a magyar MTV csatorna szeretne még többet tenni azért, hogy a magyar zene is eljusson minél több hazai nézőhöz, rajongóhoz.

„Az MTV-nél mindig fontosnak tartottuk, hogy a lehetőségeinkhez mérten támogassuk a hazai zenészeket, kapcsolatot teremtsünk számukra a közönségükkel” – mondta el Szűcs László, a ViacomCBS Networks közép-kelet-európai pr és kommunikációs igazgatója.

„Reméljük, hogy hamarosan minden rendbe jön, és újra kinyithatnak a koncerttermek! Addig is a magyar MTV zenei blokkjaiban az eddiginél is jóval magasabb arányban, túlnyomó részt magyar zenei klipeket fogunk játszani” – tette hozzá Szűcs László.

Igyekeznek minél több dalt beválogatni feltörekvő zenészektől is

A döntés nemcsak a hazai zenei élet képviselői iránt rajongó nézőknek kedvez.

A csatorna az elmúlt évek legismertebb magyar slágerei mellett a kevésbé ismert, feltörekvő előadók dalaiból és videoklipjeiből is válogat. Így a koronavírus terjedése miatt bevezetett korlátozások ellenére sok zenész továbbra is jelen lehet a zenei életben, és kapcsolatban maradhat a közönségével ebben a nehéz időszakban.

Több szolgáltatónál lekerült a kódolás a ViacomCBS magyarországi tévécsatornáiról

A ViacomCBS az MTV-s aktivitás mellett számos műsorszolgáltató kínálatában kódolatlanul elérhetővé tette egyes csatornáit.

Így az Antenna Hungária, a Telekom, a Vodafone-UPC, a UPC DTH, a Vidanet, a Tarr és a PR-Telecom előfizetői is válogathatnak a

  • Comedy Central,
  • a Comedy Central Family,
  • a Paramount Channel,
  • a Nickelodeon,
  • a NickToons,
  • a NickJr,
  • az MTV Hits
  • az MTV Rocks,
  • az MTV Dance
  • és a VH1 kínálatából.

A részletekről, illetve az elérhető csatornákról mindenki a saját szolgáltatójának honlapján, illetve telefonos és internetes ügyfélszolgálatán tájékozódhat.

További hírek találhatók a Media1 híroldalon!

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Huth Gergely, a Pestisrácok főszerkesztője nyilatkozik a HírTV-ben

Huth Gergely: Nem szúrjuk hátba a HírTV-t

A PestiSrácok főszerkesztője a Media1-nek azt mondta, csak rosszakaróik terjesztik, hogy 10-12 főt is megkerestek a HírTv-nél, hogy igazoljanak át az induló Pesti TV-hez. Huth Gergely szerint valójában a 6 fős Informátor című műsor stábjának szerkesztője kereste meg őket azzal, hogy átmennének hozzájuk. A PestiSrácok vezetője azt is mondta, szerinte ami történik, az nem hátba szúrás és nem igaz, hogy ráígértek a fizetésekre.

A HírTV új székháza az Angol utcában Budapesten. Fotó: Ladányi András, Media1

„A PestiSrácok hátba szúrta a HírTV-t”

Szó szerint ezekkel a szavakkal értékelték a HírTV-nél, hogy legalább 10-12 főt, vagyis a Hír Televízió egyik legismertebb műsora, az Informátor teljes csapata mellett a fideszes médiagólem hírcsatornájánál dolgozó más szerkesztőket és műsorvezetőket is megkeresett a Pesti TV-t hamarosan elindító PestiSrácok vezetősége annak érdekében, hogy igazoljanak át hozzájuk. A PestiSrácok főszerkesztője szerint ez nem igaz.