fbpx
távkapcsoló

A Mindig TV és a PR-Telecom is levette a kódolást néhány tévécsatornáról

Az egyik szolgáltatónál a Cool és az AXN, a másiknál több tucat csatorna, köztük oktató és ismeretterjesztő és rajzfilmeket sugárzó - vált térítésmentesen elérhetővé az egészségügyi veszélyhelyzetre tekintettel.

Az AXN és a COOL tévécsatornák kódolatlanul érhetők el március 16-tól március 29-ig az Antenna Hungária állami műsorszóró vállalat által üzemeltetett Mindig TV digitális földfelszínű rendszeresen – derül ki a társaság honlapjáról.

Az AXN a Mindig TV C jelű multiplexének 16. programhelyén, a Cool a D jelű multiplexének 14. programhelyén található meg. Ha netán nem találja ezeket a kínálatban, indítson el egy újrahangolást.

Mindkét csatornán a sorozatoké a főszerep a kódolatlan időszakban.

Ezt kínálja az AXN a kódolatlan időszakban

 • Az AXN-en március 18-tól esténként országos tévépremierrel jelentkezik a SWAT – Különleges egység 3. évada. Szintén országos tévépremierként debütál ezen a napon a SEAL Team 3. évada is.
 • A New Amsterdam című orvosi dráma is a második évadával folytatódik.
 • A Gyilkos elmék című sorozat is országos tévépremierként jelentkezik a 15. évaddal.
 • A kódolatlan időszakban a sorozatokon kívül számos nagysikerű filmet is láthatnak a nézők a csatorna kínálatában olyanokat, mint a Gravitáció, az Emlékmás, az Invázió, a Pókember 3., a Man in black sötét zsaruk 3., a Hancock és a Nemzet aranya.

Ez lesz a Cool kínálatában

A Cool TV-n minden hétköznap délután a digitálisan felújított, új zenékkel hangkevert Baywatch HD kerül dupla résszel a képernyőre. Bemutatkozik egy könnyed, német sorozat a Szélhámos plébános, amely vasárnap délutánonként látható.

A Viasat3 által gyártott Ízig-vérig és az RTL Jófiúk című sorozata is képernyőre kerül a Cool TV-n

A csatorna az amerikai és európai sorozatok mellett egyre több magyar sorozatot tűz műsorára. Szombatonként övék a főszerep, 17 órától dupla epizóddal a Viasat3 gyártásában készült Ízig-vérig című sorozat, míg 23 órától az RTL saját gyártású sorozata, a Jófiúk szintén dupla részekkel szórakoztatja a nézőket.

Minden szombaton 15 órakor Amerika legrégebbi közkórháza által inspirált filmsorozat, a New Amsterdam – Vészhelyzet New Yorkban első évada látható, amely Dr. Max Goodwin (Ryan Eggold), az intézet orvos igazgatója történetét követi nyomon, amint megpróbál életet lehelni a kórházba.

Ezenkívül olyan közönségkedvenc sorozatok várják a nézőket a kódolatlan időszakban mint a Dr. Csont, a Gyilkos elmék, a CSI Miaimi és a Halálos fegyver.

A PR-Telecom is jelezte, hogy kinyit néhány csatornát

Az országos veszélyhelyzetre tekintettel a PR-Telecom is jelezte, hogy kódolatlanná néhány csatornáját. A kábelszolgáltató az ismeretterjesztő, oktatási, vallási, sorozat, film, szórakoztató, életmód, rajzfilm, zene valamint közéleti, hír és nemzetközi csatornákat tette elérhetővé külön térítés nélkül minden digitális tévészolgáltatásra előfizető ügyfelének. Ezt a médiaszolgáltató előreláthatólag 30 napon át biztosítja.

Ezek a csatornák váltak kódolatlanná:

 • Oktatási csatornák: Da Vinci, English Club TV
 • Ismeretterjesztő csatornák: Viasat Nature HD, Viasat History HD, Viasat Explore HD, National Geographic Wild HD
 • Film-, sorozat-, szórakoztató és életmódcsatornák: FilmBox Extra HD, FilmBox Premium, FilmBox Plus, FilmBox Family, Film4, Galaxy4, Story4, LifeTV HD, Epic Drama HD, Gametoon HD, FightBox HD
 • Rajzfilmcsatornák: Nicktoons, Nick Jr., Cartoon Network, Boomerang
 • Vallási, hír- és közéleti csatornák: ATV Spirit, Bonum TV, EuroNews
 • Zenecsatornák: MTV Dance, MTV Hits, MTV Rocks, MTV Live HD, VH1, VH1 Classic
 • Nemzetközi, idegen nyelvű csatornák: ORF1, Das Erste, ZDF, RTL, RTL Zwei, Sat.1, ProSieben, VOX, KiKA, CNN International, BBC World News, M6 HD, RAI 3, TVE Internacional, TVP Polonia, RTR Planeta, CCTV-4

Ma számoltunk be arról, hogy a UPC Directnél is csatornanyitás van, ami az összes gyerekcsatornára és több prémium filmcsatornára is vonatkozik. Részleteket erről külön hírünkben olvashatnak.

Borító: pixabay
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások