távkapcsoló

A Mindig TV és a PR-Telecom is levette a kódolást néhány tévécsatornáról

Az egyik szolgáltatónál a Cool és az AXN, a másiknál több tucat csatorna, köztük oktató és ismeretterjesztő és rajzfilmeket sugárzó - vált térítésmentesen elérhetővé az egészségügyi veszélyhelyzetre tekintettel.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az AXN és a COOL tévécsatornák kódolatlanul érhetők el március 16-tól március 29-ig az Antenna Hungária állami műsorszóró vállalat által üzemeltetett Mindig TV digitális földfelszínű rendszeresen – derül ki a társaság honlapjáról.

Az AXN a Mindig TV C jelű multiplexének 16. programhelyén, a Cool a D jelű multiplexének 14. programhelyén található meg. Ha netán nem találja ezeket a kínálatban, indítson el egy újrahangolást.

Mindkét csatornán a sorozatoké a főszerep a kódolatlan időszakban.

Ezt kínálja az AXN a kódolatlan időszakban

 • Az AXN-en március 18-tól esténként országos tévépremierrel jelentkezik a SWAT – Különleges egység 3. évada. Szintén országos tévépremierként debütál ezen a napon a SEAL Team 3. évada is.
 • A New Amsterdam című orvosi dráma is a második évadával folytatódik.
 • A Gyilkos elmék című sorozat is országos tévépremierként jelentkezik a 15. évaddal.
 • A kódolatlan időszakban a sorozatokon kívül számos nagysikerű filmet is láthatnak a nézők a csatorna kínálatában olyanokat, mint a Gravitáció, az Emlékmás, az Invázió, a Pókember 3., a Man in black sötét zsaruk 3., a Hancock és a Nemzet aranya.

Ez lesz a Cool kínálatában

A Cool TV-n minden hétköznap délután a digitálisan felújított, új zenékkel hangkevert Baywatch HD kerül dupla résszel a képernyőre. Bemutatkozik egy könnyed, német sorozat a Szélhámos plébános, amely vasárnap délutánonként látható.

A Viasat3 által gyártott Ízig-vérig és az RTL Jófiúk című sorozata is képernyőre kerül a Cool TV-n

A csatorna az amerikai és európai sorozatok mellett egyre több magyar sorozatot tűz műsorára. Szombatonként övék a főszerep, 17 órától dupla epizóddal a Viasat3 gyártásában készült Ízig-vérig című sorozat, míg 23 órától az RTL saját gyártású sorozata, a Jófiúk szintén dupla részekkel szórakoztatja a nézőket.

Minden szombaton 15 órakor Amerika legrégebbi közkórháza által inspirált filmsorozat, a New Amsterdam – Vészhelyzet New Yorkban első évada látható, amely Dr. Max Goodwin (Ryan Eggold), az intézet orvos igazgatója történetét követi nyomon, amint megpróbál életet lehelni a kórházba.

Ezenkívül olyan közönségkedvenc sorozatok várják a nézőket a kódolatlan időszakban mint a Dr. Csont, a Gyilkos elmék, a CSI Miaimi és a Halálos fegyver.

A PR-Telecom is jelezte, hogy kinyit néhány csatornát

Az országos veszélyhelyzetre tekintettel a PR-Telecom is jelezte, hogy kódolatlanná néhány csatornáját. A kábelszolgáltató az ismeretterjesztő, oktatási, vallási, sorozat, film, szórakoztató, életmód, rajzfilm, zene valamint közéleti, hír és nemzetközi csatornákat tette elérhetővé külön térítés nélkül minden digitális tévészolgáltatásra előfizető ügyfelének. Ezt a médiaszolgáltató előreláthatólag 30 napon át biztosítja.

Ezek a csatornák váltak kódolatlanná:

 • Oktatási csatornák: Da Vinci, English Club TV
 • Ismeretterjesztő csatornák: Viasat Nature HD, Viasat History HD, Viasat Explore HD, National Geographic Wild HD
 • Film-, sorozat-, szórakoztató és életmódcsatornák: FilmBox Extra HD, FilmBox Premium, FilmBox Plus, FilmBox Family, Film4, Galaxy4, Story4, LifeTV HD, Epic Drama HD, Gametoon HD, FightBox HD
 • Rajzfilmcsatornák: Nicktoons, Nick Jr., Cartoon Network, Boomerang
 • Vallási, hír- és közéleti csatornák: ATV Spirit, Bonum TV, EuroNews
 • Zenecsatornák: MTV Dance, MTV Hits, MTV Rocks, MTV Live HD, VH1, VH1 Classic
 • Nemzetközi, idegen nyelvű csatornák: ORF1, Das Erste, ZDF, RTL, RTL Zwei, Sat.1, ProSieben, VOX, KiKA, CNN International, BBC World News, M6 HD, RAI 3, TVE Internacional, TVP Polonia, RTR Planeta, CCTV-4

Ma számoltunk be arról, hogy a UPC Directnél is csatornanyitás van, ami az összes gyerekcsatornára és több prémium filmcsatornára is vonatkozik. Részleteket erről külön hírünkben olvashatnak.

Borító: pixabay

Szóljon hozzá!