Magyar Katolikus Rádió, logó

A Magyar Katolikus Rádió nyilvános műsorfelvételre hívja hallgatóit

Az eseményre látogatók élőben találkozhatnak a rádió munkatársaival és műsorának vendégeivel.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Nyilvános műsorfelvétellel összekötött közönségtalálkozót tart a Magyar Katolikus Rádió március elején. A jubileumi évüket követően a rádió a jövőben is szeretne közvetlen kapcsolatot ápolni hallgatóival. Az év első közönségtalálkozóján a résztvevők élőben követhetik a Délutáni találkozás című műsor nyilvános felvételét – tájékoztatta a rádió a Media1-et.

A Délutáni találkozás társadalmi problémákkal, az egyház, a gazdaság, a kultúra, a közélet aktualitásait és a közvéleményt foglalkoztató kérdésekkel foglalkozik  A nyilvános műsorfelvétel alkalmával a műsor témája az egyházi élet és a szigorú szabályok mellett eltöltött mindennapok, melyről Marton Zsolt váci megyéspüspök és Varga Lajos váci segédpüspök beszél.

„Hallgatóink visszajelzése az egyik legfontosabb tényező munkánkban. Valódi közösségi rádióként hallgatóink igényeinek kiszolgálása a cél, természetesen megtartva azokat a kulturális és egyházi kereteket, melyek rádiónk alapelvei között szerepelnek” – mondta el Radetzky András, a rádió vezérigazgató-helyettese a közönségtalálkozóval kapcsolatban.

A programra a Katolikus Rádió 2020. március 3-án, 17:30 perctől várja hallgatóit a budapesti Benczúr Ház dísztermében, a Benczúr utca 27. címen. A rendezvény ingyenesen látogatható.

 

Műsorvezetők:

  • Madocsai Bea
  • Szikora József

A Katolikus Rádiót a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia 2004-ben azzal a céllal hozta létre, hogy a magyar társadalomban a keresztény életfelfogást és erkölcsiséget megerősítse és terjessze. A rádió jelenleg 20 analóg FM frekvencián hallható, vételkörzetében mintegy 3,5 millió ember él, napi hallgatottsága meghaladja a 170 ezer főt.

További rádiós hírek találhatók a Media1 rádió rovatában.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!