fbpx
hvg.hu

Újdonságokat jelentett be a hvg.hu

Lehetővé vált, hogy a felhasználók reklámmentesítsék az oldalukat, valamint testre is szabhatják a címlapjukat.

hvg360+ és myhvg néven jelentett be újdonságokat ma, hétfőn Nagy Iván Zsolt, a hvg.hu és a hvg360 felelős szerkesztője.

A hvg360+ lényege, hogy a felhasználó reklámmentesen is olvashatja a hvg.hu tartalmait. A másik újdonság, a myhvg lényege, hogy  perszonalizálhatjuk, magyarán saját igényeinkre testre szabhatjuk az oldalt.

A myhvg ingyenes lehetőség. Az olvasóknak lehetőségük nyílik az oldalon regisztrálni egy e-mail címmel, vagy akár Facebook, illetve Google fiókkal. Belépést követően az olvasók követni tudnak szerzőket, akiknek a cikkei kiemelt helyen jelennek majd meg, és el tudnak menteni cikkeket későbbi olvasásra.

„Két éve, amikor elindítottuk a HVG Pártoló tagság programját, azt mondtuk, vannak további ötleteink arra, mivel adhatnánk még többet olvasóinknak. Aztán ezt mondtuk tavaly ősszel is, amikor élesítettük Magyarország első fizetős hírmagazinját, a hvg360-at. Most itt vagyunk ismét, és újabb olyan fejlesztést mutatunk be, amelynek célja, hogy olvasóink még inkább sajátjuknak érezhessék a hvg.hu-t”– írja Nagy Iván Zsolt a myhvg-vel kapcsolatban.

A felelős szerkesztő megígérte, hogy hamarosan lesznek további funkciói is a myhvg-nek. A fejlesztést egyébként a Google anyagi támogatásával valósította meg a hvg.hu.

További online médiával kapcsolatos hírek találhatók a Media1.hu hírportálon.

Borító: hvg.hu
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások