fbpx
Tortát vágnak fel a SuperTV2 Jóban Rosszban című sorozatának 15. születésnapja alkalmából

Ünnepel a Jóban Rosszban

Most 15 éve, hogy a TV2 Média Csoport elindította a sorozatot. Mivel a sorozat mostantól később kerül adásba, nem árt tudni, hogy ezentúl az interneten már hamarabb vissza lehet nézni az aktuális részeket, mint eddig. Érdekes statisztikákat is említettek az évforduló kapcsán.

Élőben jelentkezett ma a SuperTV2-n látható Jóban Rosszban teljes stábja hétfőn reggel a TV2 Mokka című műsorában.

Itt látható volt, amint együtt vágták fel a születésnapi tortát a Csillagvirág klinikán a színészek, az alkotók és a Jóban Rosszban stábja, akik összesen 4200 alkalommal építették át a díszletet, 5470 napot forgattak az elmúlt 15 évben, 146 liter alapozót, 324 doboz púdert és 2475 liter mosószert használtak fel, 5000 darab kókuszgolyót, 425 ezer liter kávét fogyasztottak el, és általában 8 kilométert gyalogolnak a stúdióban egy nap.

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója
Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója

Az évforduló kapcsán Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója is megszólalt:

„Büszkék vagyunk, hogy tizenöt éve sikeres a TV2 Csoport emblematikus napi sorozata, köszönettel tartozunk ezért a színészeknek és a stábnak. Három éve kizárólag a Super TV2-n vetítjük a Jóban Rosszbant, amely a kábelcsatornán is kiválóan teljesít, ezért a terveink szerint még hosszú évekig figyelemmel követhetik a nézők a csillagkúti klinika történéseit” – mondta Fischer.

Mostantól később kezdődik a sorozat

Egyébként mától, január 27-től új időpontban jelentkezik a sorozat, hétköznap esténként 21 órától lesz képernyőn a SuperTV2-n a széria.

A SuperTV2 Jóban Rosszban című sorozatának egyik jelenete
A SuperTV2 Jóban Rosszban című sorozatának egyik jelenete Fotó: TV2 sajtószoba

Mivel a sorozat kezdési időpontja az eddigihez képest későbbre került (a SorozatWiki szerint az elmúlt időszakban rosszabbul alakuló nézettségi eredmények miatt alakították át így a műsorrendet), fontos információ lehet a rajongóknak, hogy ezentúl már másnap visszanézhető a Jóban Rosszban aktuális része a www.tv2.hu/supertv2 oldalon.

További tévés hírek találhatók a Media1 tévé rovatában.

Borító: Tortát vágnak fel a SuperTV2 Jóban Rosszban című sorozatának 15. születésnapja alkalmából
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások