fbpx
Drága örökösök, Németh Kristóf

Furcsán változtatott a Drága örökösök és a Bátrak földje kezdési időpontján az RTL Klub

A csatorna úgy pakolta át két saját gyártású műsorát későbbi időpontokra, hogy a változtatást nem kommunikálta, az online műsorújságjában még egy héttel később is a rossz időpont szerepel.

Múlt szerda óta a meghirdetetthez képest 20 perccel később, 19:45 helyett 20:05-kor kezdődik a Drága örökösök című népszerű falusi sorozat az RTL Klubon, míg az új kosztümös telenovella, az egyelőre nem igazán sikeres Bátrak földje kezdési időpontja 21 óra helyett, a meghirdetetthez képest negyed órával későbbi időpont, 21:15 lett.

A témával foglalkozó SorozatWiki szerint ezeket a változtatásokat az RTL Klub „titokban” hajtotta végre, ugyanis nem értesítették róla a sajtót, például az online tévéújságok szerkesztőit, de még az RTL Klub hivatalos tévéműsorában sem látszik a változás. (Az RTL sajtószobájában a Media1 ugyancsak az eredeti időpontokat látja, még most is.) Ez azért érdekes, mert így a sorozatok kedvelői a meghirdetett időpontban hiába kapcsolnak a csatornára.

A Drága örökösök kezdési időpontja egyébként idén január 6-tól egyszer már változott, de akkor azt eredetileg is az új időponttal hirdették meg, így nem tényleges műsorváltozásról volt szó, csak az új műsorrend életbeléptetéséről. A mostani titkos változtatással az is a gond, hogy azok a rajongók, akik előre beállították a felvevőt, és nem számítottak a változtatásra, lemaradtak a műsorról. Igaz, ilyen esetekre megoldást jelenthet számukra az RTL Most internetes felület, ahol visszanézhetik a műsort, de rajongói csoportokban mégis több dühös reakció olvasható ezzel összefüggésben.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borító: Németh Kristóf a Drága örökösökben Fotó: RTL Klub
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások