Drága örökösök, Németh Kristóf

Furcsán változtatott a Drága örökösök és a Bátrak földje kezdési időpontján az RTL Klub

A csatorna úgy pakolta át két saját gyártású műsorát későbbi időpontokra, hogy a változtatást nem kommunikálta, az online műsorújságjában még egy héttel később is a rossz időpont szerepel.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Múlt szerda óta a meghirdetetthez képest 20 perccel később, 19:45 helyett 20:05-kor kezdődik a Drága örökösök című népszerű falusi sorozat az RTL Klubon, míg az új kosztümös telenovella, az egyelőre nem igazán sikeres Bátrak földje kezdési időpontja 21 óra helyett, a meghirdetetthez képest negyed órával későbbi időpont, 21:15 lett.

A témával foglalkozó SorozatWiki szerint ezeket a változtatásokat az RTL Klub „titokban” hajtotta végre, ugyanis nem értesítették róla a sajtót, például az online tévéújságok szerkesztőit, de még az RTL Klub hivatalos tévéműsorában sem látszik a változás. (Az RTL sajtószobájában a Media1 ugyancsak az eredeti időpontokat látja, még most is.) Ez azért érdekes, mert így a sorozatok kedvelői a meghirdetett időpontban hiába kapcsolnak a csatornára.

A Drága örökösök kezdési időpontja egyébként idén január 6-tól egyszer már változott, de akkor azt eredetileg is az új időponttal hirdették meg, így nem tényleges műsorváltozásról volt szó, csak az új műsorrend életbeléptetéséről. A mostani titkos változtatással az is a gond, hogy azok a rajongók, akik előre beállították a felvevőt, és nem számítottak a változtatásra, lemaradtak a műsorról. Igaz, ilyen esetekre megoldást jelenthet számukra az RTL Most internetes felület, ahol visszanézhetik a műsort, de rajongói csoportokban mégis több dühös reakció olvasható ezzel összefüggésben.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borító: Németh Kristóf a Drága örökösökben Fotó: RTL Klub

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Karas Monika, az NMHH elnöke néhány nappal ezelőtt

A Karas Monika vezette médiahatóság a NAIH félrevezetésével leplezné törvénytelenségét

Az adatvédelmi törvény teljesen egyértelmű szövege ellenére a Péterfalvi Attila elnökölte Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság hagyta magát megtéveszteni és asszisztált ahhoz a törvénytelenségsorozathoz, ami a médiahatóságnál zajlik. A NAIH először az időt húzta, majd törvénybe ütköző határozattal söpörte le az NMHH-ra vonatkozó panaszt az asztaláról.

Előbb érkezik az Álarcos énekes, az RTL Klub idei nagy újdonsága

Nem a sokak által várt őszi időszakban, hanem már jóval előbb képernyőre kerülhet a The Masked Singer (A maszkos énekes) címmel is emlegetett nagyszabású produkció, ahol inkognitójukat megőrizve énekel 12 híresség. Kiderült az is, hogy Budapesten veszik fel a szlovák és a cseh változatot is.