Drága örökösök

Változik a Drága örökösök és a Barátok közt kezdési időpontja

A Drága örökösök korábban, a Barátok közt később kezdődik majd az RTL Klubon, mint az év első hetében.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Január 6-án, hétfőtől 19:50 helyett 5 perccel előbb, már 19:45-kor elkezdődik az RTL Klubon a Drága örökösök, míg a Barátok közt esti adása az eddigi 22 órás kezdésről 10 perccel későbbre, 22:10-re kerül. Bár csak ezen a héten lépett életbe az új műsorrend az RTL Klubon, a SorozatWiki szerint mégsem műsorváltozásról van szó, az RTL Klub ugyanis eredetileg is így tervezte, ezekkel az időpontokkal adta ki a műsorújságok számára is. Ellenére fontos információról van szó a két sorozat kedvelői szempontjából.

A Fókusz az eddigiekhez hasonlóan 18:55-kor, az új sorozat, a Bátrak Földje 21 órakor startol majd. A késő esti programok, hétfőn a XXI. Század, kedden a Házon kívül, illetve a többi napon az RTL Híradó késő esti adása változatlanul is 22:50 tájban kezdődik majd. Ilyen szempontból tehát nincs változás.

A jövő héten folytatódik egyébként A mi kis falunk 4. évada is, amit még az X-Faktor miatt szakítottak meg egy időre tavaly ősszel.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borító: Részlet a Drága örökösökből. Fotó: RTL Klub

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Daphne Caruana Galizia, a meggyilkolt máltai újságírónő. részlet a Guardian riportjából

Belebukott a máltai rendőrfőnök az újságíró-gyilkosságba

Távozik a máltai rendőrfőnök, akit a civil társadalom és a család azzal vádolt, hogy akadályozta a Daphne Caruana Galizia oknyomozó újságíró ellen 2017-ben elkövetett gyilkosság felderítését, valamint még az újságíró halála előtt nem tett meg mindent Galizia védelmében.

Netflix logó

A Netflix saját tartalmakkal erősít

Egy iparági elemzés szerint a Netflix a következő nyolc évben 26,3 milliárd dollárt (8000 milliárd forintot) fordít tartalomfejlesztésre, főként saját tartalom előállítására. A cég eközben a héten megnyitotta negyedik európai irodáját.

adótorony

Magyarországon is téma a 3G mobilhálózatok lekapcsolása

Bár ez nem megy majd egyik napról a másikra, és nem lesz könnyű menet, a mobilszolgáltatók a hírközlési hatósággal is egyeztetnek erről annak érdekében, hogy a régebbi mobilhálózati technológiából felszabaduló frekvenciákat jobban hasznosíthassák.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!