Koncz Viktor

Elhunyt Koncz Viktor

A Zemplén TV egyik meghatározó munkatársa volt.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

„A mai napon a Zemplén Televízió meghatározó munkatársa, kollégánk, barátunk, Koncz Viktor örökre eltávozott. Drága Viktor! Nyugodj békében!” – tudatta Facebook-oldalán a Zemplén TV szerdán.

Koncz Viktor Ferenc operatőr, képújságszerkesztő és zemplentv.hu weblapszerkesztője és a tévé Facebook oldalának elindítója és szerkesztője volt. Bár a Facebook-bejegyzésben nem említik, ismerőseitől úgy tudjuk, mindössze 44 éves volt.

A regionális televízió munkatársát rövid betegséget követően érte a halál.

Fotó forrás: Facebook / Szoboszlay Marcell

Szóljon hozzá!

Bakos Lívia, a HírTv munkatársa, még az Echo TV weboldalán

A HírTV stábja másodjára is kivonult a 24.hu újságírónőjének magánlakása elé, be is mondták a lakcímét és csengetéssel zavarták meg a kisgyermekes család nyugalmát

Folytatja a Varga Zoltán üzletember tulajdonában lévő 24.hu újságírónőjéről, Kovács Angel Mariannáról szóló, az újságíró lakcímét is közzétevő lejáratósorozatát a fideszes médiaholding. A HírTV (Bakos Lívia közreműködésével) ma délután többfős stábjával hívatlanul újra kivonult a 24.hu újságírójának magánlakása elé, majd ott immáron csengetéssel is megzavarták a 24.hu kisgyermekes újságírónőjének és családjának nyugalmát. Felhívtuk a HírTV munkatársát, mit szólna hozzá, ha őt is a magánlakásán zargatná egy tévéstáb és bemondanák adásban a lakcímét. Egy jogász eközben azt mondja, a műsorban elhangzottak miatt az újságírónak érdemes lenne személyiségi jogi pert indítania, azt is elmondta, miért.

Vaszily Miklós, a TV2 elnöke, az Indamedia társtulajdonosa, a MEME alelnöke, a Pesti TV társtulajdonosa

Vaszily Miklós: Szeptemberben indulhat a Pesti TV

A Media1 érdeklődésére a TV2 elnöke és egyben az induló Pesti TV társtulajdonosa megosztott néhány információt a tervezett tévécsatornával kapcsolatban, például azt, hogy miért a TV2 Róna utcai székházába jegyezték be az új médiavállalatot.