A Mammut2 felújított mozija

Kinyitott a mozi a Mammut 2-ben

Néhány perce egy vetítéssel nyílt meg a felújított mozi, melynek arculatváltási munkálatait látványos videón örökítették meg.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Csütörtök este 18 órás első előadással újranyitott a Cinema City mozija a Mammut 2 bevásárlóközpontban.

A moziterem felújítás miatt volt zárva több mint negyedéven át. A felújítás során a Cinema City Mammut 2 mind az öt terme teljes felújításon esett át, az egyik terem Dolby Atmos hangrendszert is kapott.

A beruházás 2 millió euróból valósult meg: az átépítés mind a technika, mind a székek, mind a vásznak cseréjét jelentette. Összesen 880 nézőnek biztosít szórakozást a megújított moziterem – közölte a mozilánc csütörtökön.

A Cinema City Mammut 2020 tavaszán nyílik meg hagyományos termekkel és VIP résszel: itt kap majd helyet Közép-Kelet Európa legnagyobb VIP terme is. A Cinema City Arénában lévő VIP szolgáltatásához hasonlóan jövőre a budai nézők már nemcsak a filmet, hanem a korlátlan étel- és italfogyasztást is igénybe tudják majd venni.

A felújításról látványos videó is készült, íme.

 

 

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Daphne Caruana Galizia, a meggyilkolt máltai újságírónő. részlet a Guardian riportjából

Belebukott a máltai rendőrfőnök az újságíró-gyilkosságba

Távozik a máltai rendőrfőnök, akit a civil társadalom és a család azzal vádolt, hogy akadályozta a Daphne Caruana Galizia oknyomozó újságíró ellen 2017-ben elkövetett gyilkosság felderítését, valamint még az újságíró halála előtt nem tett meg mindent Galizia védelmében.

Netflix logó

A Netflix saját tartalmakkal erősít

A következő nyolc évben 26,3 milliárd dollárt (8000 milliárd forintot) fordít tartalomfejlesztésre, főként saját tartalom előállítására a streamingszolgáltató egy friss iparági elemzés szerint. A cég eközben a héten megnyitotta negyedik európai irodáját.

adótorony

Magyarországon is téma a 3G mobilhálózatok lekapcsolása

Bár ez nem megy majd egyik napról a másikra, és nem lesz könnyű menet, a mobilszolgáltatók a hírközlési hatósággal is egyeztetnek erről annak érdekében, hogy a régebbi mobilhálózati technológiából felszabaduló frekvenciákat jobban hasznosíthassák.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!