Anya (Anne)

Véget ér a TV2-n Az Anya

A helyére a Victoria című mexikói telenovella kerül.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Decemberben befejeződik a TV2-n Az Anya (Anne) című, augusztus 12-én indult török sorozat, mely a nyár óta folyamatosan képernyőn volt minden hétköznap délután, és nézői egy modern szöktetés történeték figyelhették. A SorozatWiki szerint azonban kedvelőinek hamarosan búcsút kell venniük a török sorozattól, Az Anya ugyanis december 12-én lesz utoljára képernyőn a TV2-n, ahol a 85. rész lesz az utolsó.

A török tévésorozat helyét a Victoria című mexikói telenovella veszi át egy nappal később, december 13-án pénteken. A Victoria 15:40-kor és 16:45-kor is új résszel jelentkezik majd.

 

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Pesti Hírlap 0. szám

Szerdán megjelenik a Pesti Hírlap

A Media1 információi szerint Budapest hétfőn mégis megadta a rikkancsos terjesztéshez szükséges engedélyt Kerényiéknek, igaz, egyelőre csak egyszeri engedélyről van szó.

Jonny Round, The Sound Agency ügyvezető előad a Brandfestival konferencián Budapesten

Így segíthet vagy árthat a hang egy márkának

Jonny Round, a The Sound Agency igazgatója is előadást tartott a nemrégiben Budapesten megrendezett Brandfestival konferencián. A Sound Businessről, vagyis arról beszélt, hogyan segítheti az értékesítést, illetve a márkázást a hangok megfelelő használata, illetve hogyan üthet vissza, ha valaki nem körültekintő.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!