Anya (Anne)

Véget ér a TV2-n Az Anya

A helyére a Victoria című mexikói telenovella kerül.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Decemberben befejeződik a TV2-n Az Anya (Anne) című, augusztus 12-én indult török sorozat, mely a nyár óta folyamatosan képernyőn volt minden hétköznap délután, és nézői egy modern szöktetés történeték figyelhették. A SorozatWiki szerint azonban kedvelőinek hamarosan búcsút kell venniük a török sorozattól, Az Anya ugyanis december 12-én lesz utoljára képernyőn a TV2-n, ahol a 85. rész lesz az utolsó.

A török tévésorozat helyét a Victoria című mexikói telenovella veszi át egy nappal később, december 13-án pénteken. A Victoria 15:40-kor és 16:45-kor is új résszel jelentkezik majd.

 

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti