Jáksó László, a Sláger FM kreatív igazgatója és műsorvezetője

Jáksó László újra rendszeresen képernyőn lesz

A Heti Hetes egykori műsorvezetője, aki az elmúlt években a Sláger FM kreatív igazgatói feladatait látta el, a jövő évtől hamarosan újra képernyőn lesz, de megtartja jelenlegi pozícióját is.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Jáksó László, az RTL Klub Heti Hetes című produkciójának egykori műsorvezetője, aki manapság a Sláger FM-en futó Ripost című műsor műsorvezetője, valamint ellátja a rádió kreatív igazgatói feladatait is, 2020 januárjától újra képernyőn lesz.

A TV2 Tények Plusz című műsorának erről egyébként a több tévécsatornával is rendelkező Tematic Media Grouphoz tartozó Sláger FM stúdiójában beszélt.

Az 51 éves Jáksó László, akinek külseje teljesen megváltozott az elmúlt években, azt egyelőre nem nevezte meg, hogy pontosan hol, illetve milyen műsora lesz, de van egy ajánlata. Hozzátette: a meglévő munkáját is megtartja, vagyis marad a Sláger FM-nél.

Jáksó László 2000 szeptemberében volt először látható a Heti Hetesben, mely 2017-ben, 18 év után szűnt meg. Ugyanabban az évben igazolt a Sláger FM-hez. Első műsorvezetését máig őrzi a YouTube és a DailyMotion.

Borító: Jáksó László a Sláger FM stúdiójában nyilatkozik a TV2 Tények Plusz című műsorának.

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti