Jáksó László, a Sláger FM kreatív igazgatója és műsorvezetője

Jáksó László újra rendszeresen képernyőn lesz

A Heti Hetes egykori műsorvezetője, aki az elmúlt években a Sláger FM kreatív igazgatói feladatait látta el, a jövő évtől hamarosan újra képernyőn lesz, de megtartja jelenlegi pozícióját is.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Jáksó László, az RTL Klub Heti Hetes című produkciójának egykori műsorvezetője, aki manapság a Sláger FM-en futó Ripost című műsor műsorvezetője, valamint ellátja a rádió kreatív igazgatói feladatait is, 2020 januárjától újra képernyőn lesz.

A TV2 Tények Plusz című műsorának erről egyébként a több tévécsatornával is rendelkező Tematic Media Grouphoz tartozó Sláger FM stúdiójában beszélt.

Az 51 éves Jáksó László, akinek külseje teljesen megváltozott az elmúlt években, azt egyelőre nem nevezte meg, hogy pontosan hol, illetve milyen műsora lesz, de van egy ajánlata. Hozzátette: a meglévő munkáját is megtartja, vagyis marad a Sláger FM-nél.

Jáksó László 2000 szeptemberében volt először látható a Heti Hetesben, mely 2017-ben, 18 év után szűnt meg. Ugyanabban az évben igazolt a Sláger FM-hez. Első műsorvezetését máig őrzi a YouTube és a DailyMotion.

Borító: Jáksó László a Sláger FM stúdiójában nyilatkozik a TV2 Tények Plusz című műsorának.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Pesti Hírlap 0. szám

Szerdán megjelenik a Pesti Hírlap

A Media1 információi szerint Budapest hétfőn mégis megadta a rikkancsos terjesztéshez szükséges engedélyt Kerényiéknek, igaz, egyelőre csak egyszeri engedélyről van szó.

Jonny Round, The Sound Agency ügyvezető előad a Brandfestival konferencián Budapesten

Így segíthet vagy árthat a hang egy márkának

Jonny Round, a The Sound Agency igazgatója is előadást tartott a nemrégiben Budapesten megrendezett Brandfestival konferencián. A Sound Businessről, vagyis arról beszélt, hogyan segítheti az értékesítést, illetve a márkázást a hangok megfelelő használata, illetve hogyan üthet vissza, ha valaki nem körültekintő.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!