Borbás Marcsi, a köztévé műsorvezetője a Gasztroangyal című műsorban 2019. májusában

Megszűnik a Gasztroangyal, a Duna TV legnépszerűbb műsora

Borbás Marcsi kimerültségre hivatkozva a következő egy évben már biztosan nem gyártja le rendkívül népszerű gasztroműsorát az MTVA számára, néhány nap múlva viszont egy új internetes portált indít, ahol saját műsora is lesz.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Idén karácsonykor véget ér a Gasztroangyal, miután Borbás Marcsi, a műsorvezető egy év türelmet kért az állami televíziótól – számolt be a Forbes.hu.

A műsorvezető másik sorozata, a Borbás Marcsi szakácskönyve mindenesetre műsoron marad.

Az ismert tévés egyébként a férjével közös cégében új online portált indít december 5-én. Az Egy.hu-n Borbás Marcsi saját műsorral jelentkezik majd.

Az Egy.hu – melyen jelenleg az indulási időpontját tüntetik fel csupán – egy online portál lesz, cikkekkel, videókkal. A portál mögött Borbás Marcsi és férje cége, a Stratcomm Kft. áll, amely így szeretne még több lábra állni.

A Forbes hozzátette: a váltástól független fejlemény, hogy Gasztroangyal iszonyú sok időt és energiát követel, Borbás Marcsi pedig 2020-ra nem újította meg az MTVA-s műsorszerződését. A Gasztroangyal című gasztroműsor legalább egy évig nem is tér majd vissza a Duna Televízió képernyőjére.

A Forbes később egyébként pontosítást is közölt, melyben még egyszer külön hangsúlyozzák, hogy az Egy.hu indulása és a Gasztroangyal minimum egy éves leállása egymástól függetlenül történik. A döntés oka, hogy Borbás Marcsi belefáradt a sok utazásba.

Borító: Borbás Marcsi, a köztévé műsorvezetője a Gasztroangyal című műsorban 2019. májusában

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!