Borbás Marcsi, a köztévé műsorvezetője a Gasztroangyal című műsorban 2019. májusában

Megszűnik a Gasztroangyal, a Duna TV legnépszerűbb műsora

Borbás Marcsi kimerültségre hivatkozva a következő egy évben már biztosan nem gyártja le rendkívül népszerű gasztroműsorát az MTVA számára, néhány nap múlva viszont egy új internetes portált indít, ahol saját műsora is lesz.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Idén karácsonykor véget ér a Gasztroangyal, miután Borbás Marcsi, a műsorvezető egy év türelmet kért az állami televíziótól – számolt be a Forbes.hu.

A műsorvezető másik sorozata, a Borbás Marcsi szakácskönyve mindenesetre műsoron marad.

Az ismert tévés egyébként a férjével közös cégében új online portált indít december 5-én. Az Egy.hu-n Borbás Marcsi saját műsorral jelentkezik majd.

Az Egy.hu – melyen jelenleg az indulási időpontját tüntetik fel csupán – egy online portál lesz, cikkekkel, videókkal. A portál mögött Borbás Marcsi és férje cége, a Stratcomm Kft. áll, amely így szeretne még több lábra állni.

A Forbes hozzátette: a váltástól független fejlemény, hogy Gasztroangyal iszonyú sok időt és energiát követel, Borbás Marcsi pedig 2020-ra nem újította meg az MTVA-s műsorszerződését. A Gasztroangyal című gasztroműsor legalább egy évig nem is tér majd vissza a Duna Televízió képernyőjére.

A Forbes később egyébként pontosítást is közölt, melyben még egyszer külön hangsúlyozzák, hogy az Egy.hu indulása és a Gasztroangyal minimum egy éves leállása egymástól függetlenül történik. A döntés oka, hogy Borbás Marcsi belefáradt a sok utazásba.

Borító: Borbás Marcsi, a köztévé műsorvezetője a Gasztroangyal című műsorban 2019. májusában

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely a teljes hazai energiafelhasználás egyharmadát is meghaladó, éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére a versenypiacon és az egyetemes szolgáltatásban. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

A HírTV új székháza az Angol utcában Budapesten. Fotó: Ladányi András, Media1

Nem indít eljárást a HírTV ellen a Médiatanács a Párbeszéd által kifogásolt kitörés napi riport miatt

A grémium szerint nem sértett jogszabályt a kormányközeli hírcsatorna, amikor „Antifasiszta tüntetők zavarták meg a kitörés napi megemlékezéseket” címmel sugározta a Párbeszéd szerint nácimosdató egyik hírösszeállítását. A grémium egyúttal meghosszabbította az egyik Rádió 1-es és Best FM-es partnerrádió médiaszolgáltatási jogosultságát, valamint folytatta több rádiós pályázat lebonyolítását.