Borbás Marcsi, a köztévé műsorvezetője a Gasztroangyal című műsorban 2019. májusában

Megszűnik a Gasztroangyal, a Duna TV legnépszerűbb műsora

Borbás Marcsi kimerültségre hivatkozva a következő egy évben már biztosan nem gyártja le rendkívül népszerű gasztroműsorát az MTVA számára, néhány nap múlva viszont egy új internetes portált indít, ahol saját műsora is lesz.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Idén karácsonykor véget ér a Gasztroangyal, miután Borbás Marcsi, a műsorvezető egy év türelmet kért az állami televíziótól – számolt be a Forbes.hu.

A műsorvezető másik sorozata, a Borbás Marcsi szakácskönyve mindenesetre műsoron marad.

Az ismert tévés egyébként a férjével közös cégében új online portált indít december 5-én. Az Egy.hu-n Borbás Marcsi saját műsorral jelentkezik majd.

Az Egy.hu – melyen jelenleg az indulási időpontját tüntetik fel csupán – egy online portál lesz, cikkekkel, videókkal. A portál mögött Borbás Marcsi és férje cége, a Stratcomm Kft. áll, amely így szeretne még több lábra állni.

A Forbes hozzátette: a váltástól független fejlemény, hogy Gasztroangyal iszonyú sok időt és energiát követel, Borbás Marcsi pedig 2020-ra nem újította meg az MTVA-s műsorszerződését. A Gasztroangyal című gasztroműsor legalább egy évig nem is tér majd vissza a Duna Televízió képernyőjére.

A Forbes később egyébként pontosítást is közölt, melyben még egyszer külön hangsúlyozzák, hogy az Egy.hu indulása és a Gasztroangyal minimum egy éves leállása egymástól függetlenül történik. A döntés oka, hogy Borbás Marcsi belefáradt a sok utazásba.

Borító: Borbás Marcsi, a köztévé műsorvezetője a Gasztroangyal című műsorban 2019. májusában

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!