Borbás Marcsi, a köztévé műsorvezetője a Gasztroangyal című műsorban 2019. májusában

Megszűnik a Gasztroangyal, a Duna TV legnépszerűbb műsora

Borbás Marcsi kimerültségre hivatkozva a következő egy évben már biztosan nem gyártja le rendkívül népszerű gasztroműsorát az MTVA számára, néhány nap múlva viszont egy új internetes portált indít, ahol saját műsora is lesz.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Idén karácsonykor véget ér a Gasztroangyal, miután Borbás Marcsi, a műsorvezető egy év türelmet kért az állami televíziótól – számolt be a Forbes.hu.

A műsorvezető másik sorozata, a Borbás Marcsi szakácskönyve mindenesetre műsoron marad.

Az ismert tévés egyébként a férjével közös cégében új online portált indít december 5-én. Az Egy.hu-n Borbás Marcsi saját műsorral jelentkezik majd.

Az Egy.hu – melyen jelenleg az indulási időpontját tüntetik fel csupán – egy online portál lesz, cikkekkel, videókkal. A portál mögött Borbás Marcsi és férje cége, a Stratcomm Kft. áll, amely így szeretne még több lábra állni.

A Forbes hozzátette: a váltástól független fejlemény, hogy Gasztroangyal iszonyú sok időt és energiát követel, Borbás Marcsi pedig 2020-ra nem újította meg az MTVA-s műsorszerződését. A Gasztroangyal című gasztroműsor legalább egy évig nem is tér majd vissza a Duna Televízió képernyőjére.

A Forbes később egyébként pontosítást is közölt, melyben még egyszer külön hangsúlyozzák, hogy az Egy.hu indulása és a Gasztroangyal minimum egy éves leállása egymástól függetlenül történik. A döntés oka, hogy Borbás Marcsi belefáradt a sok utazásba.

Borító: Borbás Marcsi, a köztévé műsorvezetője a Gasztroangyal című műsorban 2019. májusában

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Szereplőket toboroz az RTL Klub és a TV2

Hat olyan tévéműsort is találtunk, ahová játékosok jelentkezését várja jelenleg a két vezető kereskedelmi csatorna. Túlélőshowba, tehetségkutatóba, vidéki társkereső reality-be, pénzügyi műsorba, főzőshowba is jelentkezhetnek azok, akik a fődíjért és a hírnév kedvéért szeretnék viszontlátni magukat a tévéképernyőkön.

Orbán Viktor tegnapi sajtótájékoztatója. Fotó: kormany.hu

A Miniszterelnökséget hiába kérdezték, de egy újságíró kiszámolta, mennyibe kerülhetett az áldott, békés karácsony

Közel félmilliárd forintba kerülhetett az adófizetőknek, hogy Orbán Viktor kormánya sajtóhirdetésekben kívánt nekik áldott, békés karácsonyt, és ebben a kalkulációban a tévés hirdetések még nem, illetve csupán a három országos napilapban megjelent sajtóhirdetések vannak benne. A hirdetések egy része egyébként késve, karácsony után jelent meg.

Daphne Caruana Galizia, a meggyilkolt máltai újságírónő. részlet a Guardian riportjából

Belebukott a máltai rendőrfőnök az újságíró-gyilkosságba

Távozik a máltai rendőrfőnök, akit a civil társadalom és a család azzal vádolt, hogy akadályozta a Daphne Caruana Galizia oknyomozó újságíró ellen 2017-ben elkövetett gyilkosság felderítését, valamint még az újságíró halála előtt nem tett meg mindent Galizia védelmében.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!