fbpx
Lovász László, a Lakástalkshow műsorvezetője

Jön a Lakástalkshow új évada

November 11-én startol a műsor harmadik évada, elárulták, kik lesznek a vendégek.

Ismét visszatér a képernyőre Lovász László beszélgetős műsora, a Lakástalkshow, amelyben hazai sztárok osztanak meg korábban még nem hallott részleteket magánéletükről és hivatásukról egyaránt.

A beszélgetések november 11-től a Sony Max csatornán lesznek láthatók elsőként hétköznap 22 órakor, de a későesti műsorsávban visszanézhetőek lesznek a VIASAT3 műsorán és a VIASAT3 online felületein is.

A Lakástalkshow harmadik, 30 epizódból álló tévés évadában ismét népszerű hazai színészek, énekesek és humoristák mesélnek magukról, ezúttal sem a megszokott rutinválaszokat adva. A műsort egy lakásban, távirányított kamerákkal rögzítik, az interjú ideje alatt pedig kizárólag a vendég és a műsorvezető tartózkodik a helyiségben, hogy még inkább megnyíljanak a hazai hírességek.

Az idei évadban feltűnik majd Liptai Claudia, Sebestyén Balázs, Vasvári Vivien, Trokán Péter, Gáspár Kata, Palya Bea, Osvárt Andrea, Gundel Takács Gábor, Szujó Zoltán és még sokan mások.

A Lakástalkshowt vezető Lovász László egyébként 2012 óta vezeti a korábban interneten látható, majd 2017-től a Sony csatornáin futó műsort. Az idei évben az online és tévés epizódok száma eléri a százas álomhatárt.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borító: Lovász László, a Lakástalkshow műsorvezetője. Fotó: SPTN

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások