fbpx
Andrey Stoychev, az Eurosport csatornát működtető Discovery közép-és kelet-európai, mediterrán és közép-ázsiai régiós üzletfejlesztésért felelős alelnöke

Az Eurosporthoz kerül az ATP tenisztornák közvetítése

Az Eurosport négy országra, köztük Magyarországra vonatkozó exkluzív megállapodást kötött az ATP tenisztornák jogairól.

A Magyarországon és Romániában már 2020-tól, Csehországban és Szlovákiában 2021-től érvényes többéves megállapodás keretében az Eurosport mind a négy országban 41 exkluzív ATP Tour eseményt közvetít.

Az Eurosporton teljes körűen elérhető lesz az ATP Tour kilenc ATP Masters 1000, 13 ATP Masters 500 és 17 ATP 250 eseménye, emellett a szezon végi Nitto ATP Finals, illetve a Next Gen ATP Finals is minden platformon hozzáférhető lesz a rajongók számára. Az új szerződés kiegészíti az ATP Tour kizárólagos hosszú távú közvetítési jogairól szóló, Franciaországra, Oroszországra, Finnországra, Izlandra, Norvégiára és Svédországra vonatkozó megállapodást.

„A Grand Slam-tornák innovatív közvetítésére építve Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Romániában az Eurosport lesz a tenisz igazi otthona. Izgalommal várjuk, hogy a mostani megállapodással kiegészülve maximálisan kiszolgálhassuk a teniszrajongókat az összes Eurosport platformon – mondta Andrey Stoychev, a Discovery a közép-és kelet-európai, mediterrán és közép-ázsiai régiós üzletfejlesztésért felelős alelnöke.

„Folyamatosan növeljük magyarországi beruházásainkat, és hamarosan nagyszabású projekteket jelentünk be a tényszerű szórakoztató tartalmakban és a sportban is – ez utóbbira a közelgő 2020-as nyári olimpia teszi fel majd a koronát. Mindez egyértelműen megmutatja a piac iránti elkötelezettségünket és az ország stratégiai jelentőségét a régióban, amit az elkövetkező években tovább erősítünk” – tette hozzá Andrey Stoychev.

2020-ban az Eurosport folytatja az Australian Open, a Roland-Garros és az US Open közvetítését több mint 50 piacon, így a Grand Slam versenyek egyes és páros mérkőzései az összes platformon és eszközön láthatóak lesznek.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Borító: Andrey Stoychev, az Eurosport tévécsatornát tulajdonló Discovery közép-és kelet-európai, mediterrán és közép-ázsiai régiós üzletfejlesztésért felelős alelnöke. Fotó: Discovery

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások