fbpx
Az Év Honlapja 2019 pályázat logója

Kitolták Az Év Honlapja pályázat beadási határidejét

A legjobb honlapok mellett a legjobb applikációkat, rendezvény oldalakat, influenszerkampányokat, digitális marketing- és technológiai megoldásokat összesen 26 kategóriában várja a szakmai zsűri.

November 6-án éjfélig tolták ki az idei Év Honlapja pályázat beadási határidejét – közölték a szervezők.

Idén új kategóriákban is lehet jelentkezni, melyeket a vállalatokat érintő digitális kihívások érdekében vezettek be. Díjat kapnak a legjobbnak ítélt véleményvezérek influenszer kampányai, a profi programozók technológiai- és digitális megoldásai, illetve az agrár és rendezvény területek kiemelkedő szereplői.

„Rendkívül sok új honlappal és eseménnyel bővült idén is a marketing tér. Nonprofit szakmai versenyünk célja, hogy a legjobb megoldásokat minden évben díjazzuk és a közösség elé tárjuk. „Az Év Honlapja” pályázat épp ezért egy biztos pont kíván lenni ebben a hatalmasra nőtt digitális labirintusban”

– mondta el Varga István László, a pályázat alapítója.

A közönségszavazatok maximalizálása érdekében nem érdemes halogatni a jelentkezést. Pályázni az Év Honlapja weboldalon lehet.

A honlapon az eddig leadott pályamunkák megtekinthetők és szavazni is lehet rájuk. A zsűrizést követő ünnepélyes díjátadóra november 27-én kerül sor.

Borító: Az Év Honlapja 2019 pályázat logója

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások