Love Island

Véget ér a Love Island, érkezik az RTL Klub új műsorrendje

Jövő héttől némiképp változik az esti tévés program az RTL Klubon.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Hétfőn életbe lépett a TV2-n az új műsorrend, mely néhány régi és új műsor elindulását is magával hozta: minden hétköznap látható tegnap óta a Palik László vezette új sportvetélkedő, a Fuss család fuss!, továbbá visszatért a Séfek Séfe gasztrovetélkedő Liptai Claudiával.

Mostanra az is kiderült, hogy az RTL Klubon is műsorrendváltás lesz, kifut ugyanis a Ciprusról jelentkező Love Island című társkereső reality, így egy héttel a  TV2 műsorrendváltása után október 14-től némiképp átalakulnak az esték az RTL Klubon is.

Október 14-től a szokás szerint 18 órakor kezdődő Híradó és a 18:55-kor startoló Fókusz után kicsivel előbb, már 19:50-kor elkezdődik majd a Drága örökösök című sorozat. A Love Island helyére a Nyerő Páros című műsor harmadik évada érkezik, mely mint arról már beszámoltunk, minden hétköznap este 21:05-kor lesz képernyőn.  A játékban látható hírességek névsorát itt lehet elérni.

Az RTL Klub sztárpárshowja, a Nyerő Páros
Az RTL Klub sztárpárshowja, a Nyerő Páros

Hétvégén is lesz egy kis változás, ugyanis bár vasárnaponként látható lesz a Házasodna a gazda című falusi társkereső reality 18:50-kor, majd 20:10-kor az RTL Klub saját gyártású vígjátéksorozata, a rendőrök életét bemutató Jófiúk következik, de ez utóbbi a Műsorvízió szerint két alkalommal az X-Faktor Tábor és Mentor ház miatt rövid ideig szünetelni is fog.

További tévés hírek találhatók a Media1 tv rovatában.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

HBO GO – az hbogo.hu nyitólapjának részlete 2019. szeptember 30-án

Drágul az HBO GO

Az áremelés következtében 26%-kal került majd többe az internetes videós tár használata, mint eddig.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!