mobiltelefon

Újdonság a Telekom feltöltőkártyásainak

Ezentúl a dominósok is kérhetnek korlátlan internetet és korlátlan hívásokat tartalmazó csomagokat.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A Telekom a héten bejelentette, hogy októbertől a Domino-kártyás ügyfelei, azaz a feltöltőkártyások is választhatnak korlátlan beszélgetést, illetve korlátlan internetezést lehetővé tevő  csomagokat.

A dominósok a Telekom alkalmazásban azonnal aktiválhatják a korlátlan csomagokat az egyenlegük terhére.  Az új Domino konstrukciókat belföldi használatra hozták létre, és  1, 3 vagy 30 napos konstrukciókban választható.

Azok a dominósok, akik korlátlanul szeretnének netezni, egynapos konstrukcióban 990 forintért tehetik meg, és ezért EU-roaming helyzetben 1,5 gigabájt erejéig külföldön is netezhetnek.

A három napos korlátlan net ára 1490 forint, benne 2 gigabájt EU roaming használattal.

A 30 napos korlátlan net (melyből 15 GB használható fel az EU-ban), 9900 forint.

Hálózaton belüli alapdíjas hívásokra 300 forintért egy napra, 600 forintért három napra, míg 2990 forintért a Domino Mobil S harminc napra nyújt korlátlan szabadságot.

Az alapdíjas irányokba korlátlan belföldi és EU-roaming helyzetben is érvényes hívás egy napra 490, három napra 1190, míg harminc napra 9900 forintos Domino Mobil L keretében elérhető – megrendeléskor ennyit von le a rendszer a Domino előfizető egyenlegéből.

Borító: Pexels

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

168 Óra

Végrehajtók a 168 Óra kiadójánál

Tartozások miatt több végrehajtási eljárás is indult a 168 Óra kiadója ellen. Eközben ismét új ügyvezetőt kapott a hetilap kiadója, a Telegráf Kiadó Kft.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!