fbpx
Sztaniszláv András, a CIPR International elnöke

Újra magyar szakember a CIPR International élén

Sztaniszláv András már másodjára kap bizalmat a tízezres taglétszámú szövetség ezer fő feletti nemzetközi tagozatának élén. Budapesten programsorozat indul a nemzetközi pr-kommunikáció megismertetésére.

Sztaniszláv András marad a jövő évben is a CIPR International, a CIPR / Chartered Institute of Public Relations nevű szakmai szervezet egyik legnagyobb tagozatának elnöke. A tízezres taglétszámú szövetség tagozata több mint ezer taggal rendelkezik, összesen 76 országból.

A Sztaniszláv András újraválasztását bejelentő közleményben felidézték: az elmúlt évben számos eredményt ért el a magyar szakember vezetésével működő tagozat. Részt vesznek a CIPR nemzetközi stratégiájának megalkotásában, létrehoztak egy szakmai csoportot Mauritiuson, több afrikai (Nigéria, Uganda, Kenya) országban támogatták a szakmai továbbképzést pr-eseknek és több szakmai panelbeszélgetést is szerveztek, például a pr-szakemberek mentális egészségéről vagy a fintech kommunikációról.

„Nagyon hasznos tapasztalatokra tettem szert az elmúlt négy évben, amióta a CIPR tagja vagyok, hiszen minden országban más kihívásokkal küzdenek a pr szakemberek és ezeket megismerve, egymást támogatva tudunk újabb és újabb megoldásokra lelni. A jövő évben tovább szeretnénk bővíteni a tagozat munkáját, így a fő fókusz két szakmai csoport létrehozása lesz, egy a Közel-Keleten és egy a Távol-Keleten” – nyilatkozta Sztaniszláv András.

Budapesten indít programsorozatot

Részben ennek apropóján Sztaniszláv András egy programsorozatot indít Budapesten a nemzetközi pr-kommunikáció megismertetésére, ahol a nemzetközi területen tevékenykedő magyar szakember közreműködésével hallgathatnak panelbeszélgetéseket az érdeklődők.

„Szerencsére több magyar ügynökség is szerez elismeréseket nemzetközi versenyeken, számos nemzetközi szakmai szövetség tagsága és előnyei is elérhetőek a magyar PR szakemberek számára, ezt a világot szeretnénk közelebb hozni azoknak, akik be szeretnének kapcsolódni a nemzetközi körforgásba” – mondta Sztaniszláv.

A tervezett rendezvénysorozat első része október 3-án lesz, ahol bemutatnak néhány nemzetközi szervezetet és programjaikat, Sarlós Gábor mesél az Egyesült Királyságbeli és vietnámi oktatási tapasztalatairól, majd egy panelbeszélgetésben a Noguchi Portell Novelli és a Café PR nemzetközi tapasztalatait ismerhetik meg az érdeklődők.

Az ingyenes rendezvény célja, hogy praktikus ismereteket szerezzenek a résztvevők, egy baráti, informális hangulatú beszélgetésben.

Borító: Sztaniszláv András, a CIPR International újraválasztott elnöke
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások