A DIMSZ (Direkt és Interaktív Marketing Szövetség) éves közgyűlése

Keresőmarketing-tagozat és új elnökségi tag a DIMSZ-ben

Az új tagozattal a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ) az összes elektronikus szakágat szeretné egybetömöríteni.
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: tumblr
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: skype
Megosztás itt: email

Megtartotta idei éves közgyűlését a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ).

A közgyűlésen új elnökségi tagnak választották Stéger Anettet, a Magyar Posta piackutatási osztályvezetőjét.

Stéger Anett a megválasztása kapcsán elmondta:

„Bízom benne, hogy a DIMSZ elnökségében végzett munkámmal segíteni tudom az egyik leggyorsabban fejlődő marketingkommunikációs terület, az adatvezérelt marketing magyarországi szakmai szervezetekének tevékenységeit, s amelynek eredményeit és tapasztalatait a logisztikai szektor folyamatosan változó kihívásainak kezelésében is kamatoztathatom. Fontosnak tartom, hogy a szövetség tervezetten, hatékonyan és átláthatóan dolgozzon a tagjai és a szakmai szereplők érdekében.”

Stéger Anett, a DIMSZ elnökségi tagja
Stéger Anett, a DIMSZ új elnökségi tagja.

A közgyűlésen ezenkívül megerősítették pozíciójában Kovácsházy Dénest, a DIMSZ Contact Center tagozat vezetőjét. A felügyelő bizottság új elnökénekHalász Bálintot, a Bird & Bird ügyvédi iroda partnerét választották meg. Új tagként érkezett Bedi Viktor, a SBH Images társtulajdonosa, és Mazura Péter a Crome Communication ügyvezetője.

A közgyűlésen jelentették be a Keresőmarketing tagozat létrejöttét is.

A Keresőmarketing tagozat célja, hogy a különböző keresőmarketing fókuszú online és digitális szakágakat egybefogja, segítve a szakembereket és az ügyfeleket egyaránt.

A tagozat létrejöttében többek között a Café Communications, DeepInsight Kreatív, DigitalHeroes, Drive Online Marketing, GoodGrind, Growww Digital, Hellooo Agency, Intren, Isobar, Klikkmánia, KMÜ Marketing, Mindshare, Reprise Digital, Toptarget, és a Wavemaker vett részt.

Borítókép: A DIMSZ (Direkt és Interaktív Marketing Szövetség) éves közgyűlése. Fotó: DIMSZ
Szóljon hozzá!