Sóbors.hu

Megújult a Sóbors.hu

Az Indamédia csoport gasztroportálja új arculattal és néhány új funkcióval várja az olvasóit.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Megújult a 2018 májusában indult Sóbors.hu, az Indamedia gasztroportálja. A DKT szerint napi átlagban 27 ezer olvasóval rendelkező oldal a dizájnváltás mellett több újdonsággal is jelentkezik. A megújulás célja, hogy minden értelemben az olvasót helyezze a középpontba.

Az oldalt Zsédely Teri, a Femina Media grafikusa tervezte újra, míg a technikai ügyeket Fejér Roxanne, a Femina Média vezető fejlesztője az Indamedia csoport fejlesztőcégével, a TMK Megoldásszállító Kft.-vel közösen végezte, és bővítette új kényelmi funkciókkal.

Az egyik ilyen funkció például a receptek személyre szabása, amely praktikus kialakításával, a mennyiségek egyedi beállításával a felhasználói élményt növeli.

A Sóbors főszerkesztője Fehér Ági.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Előbb érkezik az Álarcos énekes, az RTL Klub idei nagy újdonsága

Nem a sokak által várt őszi időszakban, hanem már jóval előbb képernyőre kerülhet a The Masked Singer (A maszkos énekes) címmel is emlegetett nagyszabású produkció, ahol inkognitójukat megőrizve énekel 12 híresség. Kiderült az is, hogy Budapesten veszik fel a szlovák és a cseh változatot is.

Szereplőket toboroz az RTL Klub és a TV2

Hat olyan tévéműsort is találtunk, ahová játékosok jelentkezését várja jelenleg a két vezető kereskedelmi csatorna. Túlélőshowba, tehetségkutatóba, vidéki társkereső reality-be, pénzügyi műsorba, főzőshowba is jelentkezhetnek azok, akik a fődíjért és a hírnév kedvéért szeretnék viszontlátni magukat a tévéképernyőkön.