Marie Clare

Megszűnik a Marie Claire nyomtatott kiadása az Egyesült Királyságban

Bár nem nyomtatják ki többé a Magyarországon is jelenlévő magazint az Egyesült Királyságban, de a kapcsolódó online médium megmarad, hiszen nagy olvasóbázissal rendelkezik.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

31 év után eltűnik Nagy-Britanniából a világ egyik legismertebb női magazinja, a Marie Claire nyomtatott kiadása – számolt be a The Guardian brit lap nyomán a napi.hu.

Az újság novemberben jelenik meg utoljára a brit piacon.

Fontos, hogy ez a lépés a többi országban, így az Egyesült Államokban vagy éppen Magyarországon megjelenő nyomtatott kiadásokat nem érinti. (Magyarországon a Central Médiacsoport adja ki a lapot.)

A Marie Claire a jövőben kizárólag az online felületen működik tovább. Interneten elég erősek, hiszen a marieclaire.co.uk oldalnak jelenleg is havi 2 millió látogatója van a szigetországban.

Az újságot az Egyesült Királyságban kiadó TI Media vezetője, Marcus Rich azzal indokolta a lépést, hogy a jövőben inkább az online platformok fejlesztésére koncentrálnak, mint például a Marie Claire-hez tartozó szépségápolási és divatcikkeket forgalmazó webáruházakra.

Borítókép: A Marie Claire egy korábbi lapszámának részlete.

NKM Energia, vállalkozása energiája

Az energia a vállalkozások és vállalatok fejlődéséhez és mindennapi működéséhez elengedhetetlen, legyen szó áramról vagy gázról. Az NKM Energia Zrt. Magyarország legnagyobb, végfelhasználókat ellátó energetikai társasága, amely éves szinten mintegy 62 TWh földgázt és villamos energiát értékesít ügyfelei részére. Ezzel a Társaság a teljes hazai energiafelhasználás 45%-át is meghaladó mértékben látja el partnereit mind az üzleti ügyfelek, mind a lakosság körében, Magyarország teljes területén. (x)

Tovább a részletekért »

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti