Marie Clare

Megszűnik a Marie Claire nyomtatott kiadása az Egyesült Királyságban

Bár nem nyomtatják ki többé a Magyarországon is jelenlévő magazint az Egyesült Királyságban, de a kapcsolódó online médium megmarad, hiszen nagy olvasóbázissal rendelkezik.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

31 év után eltűnik Nagy-Britanniából a világ egyik legismertebb női magazinja, a Marie Claire nyomtatott kiadása – számolt be a The Guardian brit lap nyomán a napi.hu.

Az újság novemberben jelenik meg utoljára a brit piacon.

Fontos, hogy ez a lépés a többi országban, így az Egyesült Államokban vagy éppen Magyarországon megjelenő nyomtatott kiadásokat nem érinti. (Magyarországon a Central Médiacsoport adja ki a lapot.)

A Marie Claire a jövőben kizárólag az online felületen működik tovább. Interneten elég erősek, hiszen a marieclaire.co.uk oldalnak jelenleg is havi 2 millió látogatója van a szigetországban.

Az újságot az Egyesült Királyságban kiadó TI Media vezetője, Marcus Rich azzal indokolta a lépést, hogy a jövőben inkább az online platformok fejlesztésére koncentrálnak, mint például a Marie Claire-hez tartozó szépségápolási és divatcikkeket forgalmazó webáruházakra.

Borítókép: A Marie Claire egy korábbi lapszámának részlete.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

ITBN 2019

Jön az ITBN, álhírekkel és médiás workshoppal

Az idén már 15. alkalommal megrendezendő Informatikai Biztonság Napján a budapesti Groupama Arénában több ezer érdeklődő gyűlik össze, hogy a kiberbiztonság aktuális kérdéseiről szerezzen információkat. Lesz médiás workshop is.

Steiner Kristóf, a Kristóf’s Kitchen in The Studios leendő műsorvezetője és Nimród Dagan

Steiner Kristóf YouTube-on indít műsort

Tizenegy év után vegán gasztroformátummal tér vissza műsorvezetőként Steiner Kristóf, a címe: Kristóf’s Kitchen in The Studios. A műsort azzal a céggel közösen készíti, amelyik az RTL Klub kutyás műsorát is gyártja.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!