M4 Sport

Az M4 Sport határon túl terjeszkedett

Ezentúl Erdélyben és Felvidéken is látható az M4 Sportcsatorna.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Már a csatorna indulásakor megvolt a szándék arra, hogy a határon túli magyarokhoz is eljuttassák az M4 sportcsatorna műsorait. Mostanra hárultak el ennek jogi és technikai akadályai, így Erdélyben és Felvidéken is látható az adás – közölte Székely Dávid, az M4 csatornaigazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában vasárnap.

Az igazgató az állami rádióban elmondta, az M4 sportcsatorna négy évvel ezelőtti indulásakor az volt a legfontosabb, hogy a hazai közönségnek megmutassák azokat a látvány- és olimpiai sportokat, amelyekben Magyarország rendkívül sikeres.

Székely Dávid hangsúlyozta, mára mindenkihez elér az M4 sportcsatorna, így minden érdeklődő követheti a magyar sportsikereket.

„Azt szerettük volna, hogy minél többen láthassák azokat a honfitársainkat, akik az egész világon igazán nagy dolgokat érnek el a sporton belül, és ezáltal az egész országot teszik büszkévé, az egész országot ismertetik meg a világgal” – fogalmazott az igazgató.

(MTI)

Szombaton egyébként komoly technikai hiba volt az M4 Sporton, a Forma-1 olasz futamának közvetítése közben. Az ügy kísértetiesen hasonlított ahhoz, ami a nyár elején már előfordult, és ami akkor Szujó Zoltán és az állami sportcsatorna közötti szakításhoz vezetett.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!