M4 Sport

Az M4 Sport határon túl terjeszkedett

Ezentúl Erdélyben és Felvidéken is látható az M4 Sportcsatorna.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Már a csatorna indulásakor megvolt a szándék arra, hogy a határon túli magyarokhoz is eljuttassák az M4 sportcsatorna műsorait. Mostanra hárultak el ennek jogi és technikai akadályai, így Erdélyben és Felvidéken is látható az adás – közölte Székely Dávid, az M4 csatornaigazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában vasárnap.

Az igazgató az állami rádióban elmondta, az M4 sportcsatorna négy évvel ezelőtti indulásakor az volt a legfontosabb, hogy a hazai közönségnek megmutassák azokat a látvány- és olimpiai sportokat, amelyekben Magyarország rendkívül sikeres.

Székely Dávid hangsúlyozta, mára mindenkihez elér az M4 sportcsatorna, így minden érdeklődő követheti a magyar sportsikereket.

„Azt szerettük volna, hogy minél többen láthassák azokat a honfitársainkat, akik az egész világon igazán nagy dolgokat érnek el a sporton belül, és ezáltal az egész országot teszik büszkévé, az egész országot ismertetik meg a világgal” – fogalmazott az igazgató.

(MTI)

Szombaton egyébként komoly technikai hiba volt az M4 Sporton, a Forma-1 olasz futamának közvetítése közben. Az ügy kísértetiesen hasonlított ahhoz, ami a nyár elején már előfordult, és ami akkor Szujó Zoltán és az állami sportcsatorna közötti szakításhoz vezetett.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!