spíler 1 tv

A Spíler TV kézilabdában erősít

Ők közvetítik ezentúl a Telekom Veszprém SEHA Ligát.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A TV2 Média Csoporthoz tartozó Spíler TV kedden bejelentette, hogy újabb sportággal bővül a sportkínálata.

A Spíler1 ugyanis ma estétől a Telekom Veszprém összes SEHA Liga találkozóját közvetíti a 2019-2020-as szezonban.

Közleményük szerint a kézilabda SEHA Liga a régió legpatinásabb nemzetközi kupasorozata, melyben ismét lesz magyar induló. A Telekom Veszprém ráadásul esélyesként vág neki a sorozatnak. Azt ígérik, hogy a kézilabda-rajongók egyetlen találkozóról sem maradnak le, hiszen a Spíler TV a magyar rekordbajnok minden meccsét közvetíti majd.

Az élő közvetítéseken felül kísérő műsorokkal egészíti ki a Spíler TV a kézilabda kínálatát, a sorozat összes meccsének összefoglalóját, valamint dedikált magazinokat is láthatnak majd rendszeresen a televíziónézők.

A Veszprémnek nem lesz könnyű dolga, komoly kihívók várnak rájuk. A Meshkov Brest csapata a fehérorosz bajnok, soraiban az ex-veszprémi francia olimpiai bajnokkal, William Accambray-val. A PPD Zagreb horvát bajnok, náluk játszik a világsztár jobbszélső, Zlatko Horvat. Mellettük a Vardar Szkopje is versenyben van, a Bajnokok Ligája címvédő csapata rendelkezik idáig a legtöbb SEHA Liga elsőséggel. Rajtuk kívül a további csapatok is mind komoly ajánlólevéllel rendelkeznek. A Szpartak Moszkva lesz a liga első orosz csapata, a Motor Zaporizzsja ukrán bajnokként érkezik. A Tatran Presov a korábbi veszprémi kiválóság, a horvát olimpiai bajnok Slavko Goluza csapata, míg a Vojvodina szerb bajnokként lép majd pályára.

A közvetítés a mai Meshkov Brest – Telekom Veszprém összecsapással kezdődik, amely 17:05-től lesz látható a Spíler 1 TV-n élőben.

További tévés hírek találhatók a Media1-en, a tv rovatban, ahol arról is beszámoltunk nemrég, hogy az M1 nemzeti hírtévé Nemzeti Sporthíradóval erősít tegnap óta, ehhez új sporthír-főszerkesztőt is kineveztek.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

A Pesti Hírlap nyomdában

Belelapoztunk az új Pesti Hírlap első számába

A múltkori engedélyeztetési problémák után ezekben a percekben érkezik Budapest több frekventált pontjára a Kerényi György főszerkesztésében készülő ingyenes napilap első száma. A Media1 máris belenézett.

Az Exatlon Hungary második évadának Bajnok csapata és a műsorvezető, Palik László

Visszatér az Exatlon Hungary, íme a részletek

Januárban új évaddal, és ezúttal is Palik László műsorvezetésével, de a megszokottól eltérő dominikai helyszínről jelentkezik a TV2 sportvetélkedője. A TV2 bemutatta az Exatlon Hungary játékosait.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!