A család-barát stábja korábban Fotó: Duna Médiaszolgáltató

12. évadát kezdi a Család-barát

Újdonságokkal tér vissza a Duna Televízió 12. évében járó magazinműsora.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Hétfőn kezdi őszi évadát a Család-barát: a Duna Televízió 12. évében járó magazinműsora megújult díszlettel várja nézőit. Ú

jdonság, hogy már online is be lehet kapcsolódni az adásba: a Család-barát Facebook oldalán betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé, kérdezhetnek a műsor szakértőitől és sztárvendégeitől, exkluzív interjúkat láthatnak a backstage-ből, közölte az MTVA sajtóirodája vasárnap.

„3086 – ezzel az adásszámmal indítjuk a Család-barát 12. évadát. Friss, közérdekű információkkal és szórakoztató tartalmakkal várjuk a család minden tagját a képernyők elé a hét hat napján. Közkedvelt rovataink mellett ebben az évadban az egészségmegőrzésre és a környezetvédelemre helyezzük a hangsúlyt. Nézőink kívánságára hosszabb időt töltünk a Család-barát konyhájában: meghívott séfjeink és cukrászaink részletesen beavatnak minket az ételek elkészítésének fortélyaiba. Bízom benne, hogy a megújult környezetből jelentkező, igényes, értékeket felvonultató magazinunk tartalmas kikapcsolódást nyújt ősztől az egész család számára” – mondta el Gáspár Monika, a Család-barát magazin vezető szerkesztője.

A Család-barátban idén is Novodomszky Éva és Kolozsi Kilián, valamint Somogyi Dia és Csalami Csaba párosa várja a Duna Televízió nézőit.

A Család-barát magazin – minden hétköznap és szombaton 10-25-től lesz látható a Duna Televízió műsorán.

További tévés hírek a Media1 tv rovatában.

Borítókép: A Család-barát stábja korábban. Fotó: dunamsz.hu

Szóljon hozzá!