A család-barát stábja korábban Fotó: Duna Médiaszolgáltató

12. évadát kezdi a Család-barát

Újdonságokkal tér vissza a Duna Televízió 12. évében járó magazinműsora.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Hétfőn kezdi őszi évadát a Család-barát: a Duna Televízió 12. évében járó magazinműsora megújult díszlettel várja nézőit. Ú

jdonság, hogy már online is be lehet kapcsolódni az adásba: a Család-barát Facebook oldalán betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé, kérdezhetnek a műsor szakértőitől és sztárvendégeitől, exkluzív interjúkat láthatnak a backstage-ből, közölte az MTVA sajtóirodája vasárnap.

„3086 – ezzel az adásszámmal indítjuk a Család-barát 12. évadát. Friss, közérdekű információkkal és szórakoztató tartalmakkal várjuk a család minden tagját a képernyők elé a hét hat napján. Közkedvelt rovataink mellett ebben az évadban az egészségmegőrzésre és a környezetvédelemre helyezzük a hangsúlyt. Nézőink kívánságára hosszabb időt töltünk a Család-barát konyhájában: meghívott séfjeink és cukrászaink részletesen beavatnak minket az ételek elkészítésének fortélyaiba. Bízom benne, hogy a megújult környezetből jelentkező, igényes, értékeket felvonultató magazinunk tartalmas kikapcsolódást nyújt ősztől az egész család számára” – mondta el Gáspár Monika, a Család-barát magazin vezető szerkesztője.

A Család-barátban idén is Novodomszky Éva és Kolozsi Kilián, valamint Somogyi Dia és Csalami Csaba párosa várja a Duna Televízió nézőit.

A Család-barát magazin – minden hétköznap és szombaton 10-25-től lesz látható a Duna Televízió műsorán.

További tévés hírek a Media1 tv rovatában.

Borítókép: A Család-barát stábja korábban. Fotó: dunamsz.hu

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

TV2 Tények

Pert vesztett a TV2

A tévécsatorna Tények című műsorának helyreigazítást kell közölnie az általa hírbe hozott László Imre ügyében, legalábbis ezt mondta ki a bíróság friss első fokú ítéletében.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!