A család-barát stábja korábban Fotó: Duna Médiaszolgáltató

12. évadát kezdi a Család-barát

Újdonságokkal tér vissza a Duna Televízió 12. évében járó magazinműsora.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Hétfőn kezdi őszi évadát a Család-barát: a Duna Televízió 12. évében járó magazinműsora megújult díszlettel várja nézőit. Ú

jdonság, hogy már online is be lehet kapcsolódni az adásba: a Család-barát Facebook oldalán betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé, kérdezhetnek a műsor szakértőitől és sztárvendégeitől, exkluzív interjúkat láthatnak a backstage-ből, közölte az MTVA sajtóirodája vasárnap.

„3086 – ezzel az adásszámmal indítjuk a Család-barát 12. évadát. Friss, közérdekű információkkal és szórakoztató tartalmakkal várjuk a család minden tagját a képernyők elé a hét hat napján. Közkedvelt rovataink mellett ebben az évadban az egészségmegőrzésre és a környezetvédelemre helyezzük a hangsúlyt. Nézőink kívánságára hosszabb időt töltünk a Család-barát konyhájában: meghívott séfjeink és cukrászaink részletesen beavatnak minket az ételek elkészítésének fortélyaiba. Bízom benne, hogy a megújult környezetből jelentkező, igényes, értékeket felvonultató magazinunk tartalmas kikapcsolódást nyújt ősztől az egész család számára” – mondta el Gáspár Monika, a Család-barát magazin vezető szerkesztője.

A Család-barátban idén is Novodomszky Éva és Kolozsi Kilián, valamint Somogyi Dia és Csalami Csaba párosa várja a Duna Televízió nézőit.

A Család-barát magazin – minden hétköznap és szombaton 10-25-től lesz látható a Duna Televízió műsorán.

További tévés hírek a Media1 tv rovatában.

Borítókép: A Család-barát stábja korábban. Fotó: dunamsz.hu

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

ITBN 2019

Jön az ITBN, álhírekkel és médiás workshoppal

Az idén már 15. alkalommal megrendezendő Informatikai Biztonság Napján a budapesti Groupama Arénában több ezer érdeklődő gyűlik össze, hogy a kiberbiztonság aktuális kérdéseiről szerezzen információkat. Lesz médiás workshop is.

Steiner Kristóf, a Kristóf’s Kitchen in The Studios leendő műsorvezetője és Nimród Dagan

Steiner Kristóf YouTube-on indít műsort

Tizenegy év után vegán gasztroformátummal tér vissza műsorvezetőként Steiner Kristóf, a címe: Kristóf’s Kitchen in The Studios. A műsort azzal a céggel közösen készíti, amelyik az RTL Klub kutyás műsorát is gyártja.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!