Káel Csaba filmügyi kormánybiztos, a MÜPA vezérigazgatója

Bejelentették Andy Vajna utódját

Káel Csaba lesz az új filmügyi kormánybiztos.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Káel Csaba filmrendező, a Művészetek Palotája (MÜPA) vezérigazgatója lesz az új filmügyi kormánybiztos szeptember 1-jétől. Ezt  a Miniszterelnökséget vezető miniszter közölte a sajtóval mai budapesti sajtótájékoztatóján.

Az MTI rövidhíre szerint Gulyás Gergely kifejtette: Káel Csaba alkalmas arra, hogy eleget tegyen a kormánybiztosi feladatok ellátásának a Müpa vezetése mellett is.

A miniszter úgy fogalmazott, az Andy Vajna halálával keletkezett űrt próbálják betölteni.

Andy Vajna idén január 20-án, 75. életévében hunyt el budapesti otthonában.

Borító: Káel Csaba filmügyi kormánybiztos, a MÜPA vezérigazgatója fotó: wikipedia

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Tortát vágnak fel a SuperTV2 Jóban Rosszban című sorozatának 15. születésnapja alkalmából

Ünnepel a Jóban Rosszban

Most 15 éve, hogy a TV2 Média Csoport elindította a sorozatot. Mivel a sorozat mostantól később kerül adásba, nem árt tudni, hogy ezentúl az interneten már hamarabb vissza lehet nézni az aktuális részeket, mint eddig. Érdekes statisztikákat is említettek az évforduló kapcsán.

HVG címlap a Mahir hirdetőoszlopain néhány héttel ezelőtt. Hamarosan lehet, hogy már nem lehet ilyen, pedig 40 éven át hirdettek így. Fotó: Ladányi András / Media1

Pert nyert a HVG a Mahir Cityposter ellen

Az ítélet szerint a reklámcég jogszerűtlenül, így érvénytelenül mondta fel a hetilap hirdetési szerződését, ami miatt egy ideje nem tudja magát a közterületi hirdetőoszlopokon hirdetni a HVG, ahogyan azt tette 40 éven át.