fbpx
A DIGI egyik boltja Budapesten

A DIGI mobilszolgáltatása már külföldről is működik

Elindult a DIGI Mobil roaming szolgáltatása.

Bekapcsolta roaming (barangolás) szolgáltatását a DIGI Mobil, így immáron az Európai Unió valamennyi tagállamában elérhetővé vált a DIGI mobilszolgáltatása. Erről sms-ben és honlapján értesítette a DIGI a mobilszolgáltatásának ügyfeleit szombaton.

A DIGI Mobil ügyfelei a DIGI magyarországi hálózatán belül az EU-ból is 0 forintos percdíjjal tudják felhívni, míg egyéb magyarországi hálózatokba a percdíj belföldhöz hasonlóan 5 forint percenként.

Az sms-küldés a DIGI hálózatán belülre 5 forintba kerül darabonként, míg egyéb magyarországi hálózatokba a rövid szöveges üzenet tarifája 21 forint.

Bár Magyarországon a DIGI nem kér pénzt a mobilinternet használatért jelenleg, adatroaming, azaz külföldről történő netezés esetén megabájtonként 0,488 Ft-ot számláz a cég, vagyis 1000 megabájt internet ára 488 Ft-ba kerül az EU-ból.

A DIGI Mobil idén május végén vált elérhetővé Magyarországon. A vállalat egyelőre tesztüzemben kínálja 4G mobilszolgáltatását, az év végéig egyelőre havi díj nélkül. Az ország egyes területein 2G szolgáltatást is nyújt a vállalat.

További mobilpiaci információk olvashatók a Media1 mobil rovatában.

Borító: A DIGI egyik üzlete Budapesten. Fotó: Ladányi András / Media1
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások