fbpx
A The Witcher című sorozat a Netflixtől

Kijött a The Witcher sorozat, a Trónok harca konkurenciájának első előzetese

Megérkezett az ide év egyik legjobban várt sorozatának első trailere. A sorozattól nagyon sokat remél a legutóbbi adatok alapján meglehetősen borús eredményeket produkáló Netflix.

A The Witcher című sorozat Andrzej Sapkowski könyvei alapján készült, és az HBO nagysikerű Trónok harca című sorozatának nagy konkurenseként, illetve az idei év egyik legjobban várt sorozataként emlegetik.

A Thegeek.hu szerint a Netflixen várhatóan novemberben kerül sor a sorozat premierjére, melyből a minap jelent meg az első trailer. A közel két perc időtartamú előzetes videóban láthatjuk, hogyan fest Geralt of Rivia Henry Cavill alakításában, valamint olyan karakterek is láthatók mint Yennefer és Ciri.

A videó alapján meglehetősen ambiciózus a produkció, amelynek konkrét megjelenési dátuma még nem ismert.

A Thegeek.hu arról is ír, hogy a The Witcher további évadjaira is számítani lehet a későbbiekben, ugyanis a Netflix már megrendelte azokat.

Fontos lehet a Netflix jövője szempontjából

A sorozat azért is érdekes lehet, mert sokat lendíthet a Netflix következő időszaki eredményein. Márpedig arra nagy szüksége van most a cégnek ,hiszen mint arról csütörtökön beszámoltunk, 8 év után először csökkent a Netflix amerikai előfizetőinek száma, és lassult az Amerikán kívüli országokból az előfizetések számának növekedése, ráadásul a Netflix pénzügyi eredmények sem a  várt módon alakultak.

A Netflix ugyanis egyre nagyobb versenyben van az előfizetők kegyeiért, hiszen olyan riválisokkal kell megküzdenie mint például az HBO, mely a Trónok harca című sorozatával szépen letarolt mindent mostanában. És akkor még ott van például az Amazon, az Apple, a Hulu, a Disney, az AT&T, a Google, akik szintén egyre nagyobb versenyt okoznak az internetes videózás terén.

Egy népszerű sorozat, mint amilyen az előzetes várakozások szerint a The Witcher is lehet, talán segíthet a Netflixnek a népszerűségén javítani.

További tévés híreket találnak olvasóink a Media1 tv rovatában.

Borító: A The Witcher című sorozat a Netflixtől
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások