Auchan

Távozik az Auchan kommunikációs igazgatója

Gál Judit 7 évet töltött az áruházláncnál, ahol szóvivői feladatokat is ellátott.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Utolsó munkanapját töltötte az Auchan kötelékében Gál Judit, az áruházlánc kommunikációs igazgatója, értesült a Media1 a szakember LinkedIn-profilja alapján.

Gál Judit a közösségi oldalon azzal búcsúzott, hogy 7 éves periódus zárul le az életében, hiszen ennyi idő telt el azóta, hogy 2012-ben menedzserként kezdett a cégnél.

Gál Judit két évvel később, 2014 szeptemberében lett a vállalat kommunikációs igazgatója. Az Auchan az egyik legkedveltebb és legismertebb kereskedelmi márkává fejlődött az elmúlt években, idézte fel a távozó kommunikációs igazgató, aki szóvivői feladatokat is ellátott, így gyakran nyilatkozott a médiában az Auchan nevében.

Gál Judit, az Auchan távozó kommunikációs igazgatója és szóvivője
Gál Judit, az Auchan távozó kommunikációs igazgatója és szóvivője

A szakember az Auchan előtt a Hill+Knowltonnál, azt megelőzően pedig az MMD-nél dolgozott accountként. Gál Judit kapta 2015-ben a Szavak embere díjat a 11. Szóvivő bálon.

További karrierhíreket találnak olvasóink a Karrier rovatban, ahol épp most számoltunk be arról is, hogy távozik a Kantar Media kommunikációs vezetője.

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Gárdony, Velencei-tó

Ezért hal le a Velencei-tónál és sokszor a Balatonnál a mobilinternet hétvégente

A most még a T-csoporthoz tartozó, a Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló leányvállalata, a T-Systems írásba adta, hogy nem tud mit kezdeni vele, hogy hétvégente sokszor 0 közelébe zuhan a mobilinternet sebessége a turisztikailag kiemelten fontos Velencei-tó egyes területein. A cégnél időnként a főnökséget okolják, és azzal próbálják vigasztalni az érintetteket, hogy a Balatonnál is gondok vannak a hálózat alultervezettsége miatt.