tévé, tv, távkapcsoló

Adásszünet lesz az RTL Klubon

Csütörtökről péntekre virradó éjszaka.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Tervezett karbantartási munkák miatt 2019. július 4-én július 5-re virradó éjszaka, 0 óra és hajnali 6 óra között az RTL Klub csatornán teljes adásszünet lesz, közölte szerdán az RTL Magyarország.

Az erősáramú karbantartás során a szakemberek átvizsgálják az informatikai és stúdiótechnológiai eszközöket ellátó elektromos elosztó hálózatot és a szünetmentes energiaellátó rendszereket. Emellett elvégzik az esedékes műszaki felülvizsgálatokat és sor kerül néhány technikai berendezés megújító cseréjére is – jelezte a médiaszolgáltató.

Az RTL Magyarország hozzátette, a portfóliójába tartozó további csatornák, az RTLII, a Film+, a Cool, az RTL+, a Sorozat+, az RTL Gold és a Muzsika TV adását a karbantartási munkák nem érintik, és az RTLMost internetes platformja is működni fog.

Borító: Loewe Technologies, Unsplash

Szóljon hozzá!

Áder János köztársasági elnök

Áder János aláírta a katások 40 százalékos büntetőadójáról szóló törvényt

A köztársasági elnök aláírta azt a jogszabályt, ami alapján 40 százalékos különadóval kell számolniuk jövő januártól azoknak, akiknek egy évben ugyanazon üzleti partnercégtől 3 millió forintot meghaladó összegű bevételük származik. Emellett szigorodik a kapcsolt vállalkozások szabályozása és megszűnik annak lehetősége is, hogy valaki több vállalkozásban is katázás szerint adózzon.