tévé, tv, távkapcsoló

Adásszünet lesz az RTL Klubon

Csütörtökről péntekre virradó éjszaka.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Tervezett karbantartási munkák miatt 2019. július 4-én július 5-re virradó éjszaka, 0 óra és hajnali 6 óra között az RTL Klub csatornán teljes adásszünet lesz, közölte szerdán az RTL Magyarország.

Az erősáramú karbantartás során a szakemberek átvizsgálják az informatikai és stúdiótechnológiai eszközöket ellátó elektromos elosztó hálózatot és a szünetmentes energiaellátó rendszereket. Emellett elvégzik az esedékes műszaki felülvizsgálatokat és sor kerül néhány technikai berendezés megújító cseréjére is – jelezte a médiaszolgáltató.

Az RTL Magyarország hozzátette, a portfóliójába tartozó további csatornák, az RTLII, a Film+, a Cool, az RTL+, a Sorozat+, az RTL Gold és a Muzsika TV adását a karbantartási munkák nem érintik, és az RTLMost internetes platformja is működni fog.

Borító: Loewe Technologies, Unsplash

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Budaörs Rádió, FM 104.8 MHz, Budaörs

Az elnémított Budaörs Rádió megpróbálja visszaszerezni frekvenciáját

Ez a Médiatanács e heti üléséről kiadott összefoglaló alapján derült ki. A testület napirendjén volt ezenkívül több más rádiós ügy, például a Karc FM és a Mária Rádió hiányosnak talált pécsi rádiós pályázata,
egy kérelem a miskolci Rádió 1-től, továbbá egy, a televíziók akadálymentesítésével összefüggő jelentéssel is foglalkozott a Médiatanács.