fbpx
atv

Az ATV élő választási vitát szervez

Vasárnap ellenzéki főpolgármester-jelöltek csapnak össze élőben. Bejelentették azt is, ki lesz a műsorvezető.

Az ATV bejelentette, hogy június 23-án (vasárnap) este 20:25-től ellenzéki előválasztási vitaműsort láthatnak a nézők az ATV-n. A nagyszabású élő adásban, közönség előtt, nyilvános vitán vesz részt a három ellenzéki főpolgármester jelölt, Kálmán Olga, Karácsony Gergely és Kerpel- Fronius Gábor.

Bár a napokban volt már egy, az interneten keresztül lebonyolított vita, élő televíziós műsorban első alkalommal lesz látható együtt a három ellenzéki főpolgármester jelölt.

Az este moderátora az ATV műsorvezetője, Simon András lesz. Az ellenzéki jelöltek a programjuk bemutatása után több témában vitáznak egymással. Többek között szó lesz a fővárosi közlekedésről, a lakhatásról, a biztonságról és az élhetőségről.

„A jelölti vita nagyon izgalmas műfaj. Máig meg van az a levél, amit még 2002-ben kaptam Schmitt Páltól, a sportszerű vitavezetésért, a Demszky – Gy. Németh – Schmitt főpolgármester-jelölti vita televíziós közvetítése után. Ami viszont változás, hogy ezúttal nem lesz másodpercekre lebontott egyéni időkeret. A műsor szerkezete minden korábbinál szabadabb, érdemi viták várhatók!”

– mondta Simon András.

„Amerikai mintára egy nagyszabású parázs vitát tervezünk, az ATV egyik legnézettebb idősávjában. A nézettségi adatok azt igazolják, hogy komoly figyelem kíséri az ellenzéki előválasztást, így kimagasló nézettséget várunk”

– tette hozzá Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások