foci, futball, fotó: 123rf

Újra lesz foci az ATV-n

Hosszú idő után ismét sporttémájú magazinműsorral jelentkezik az ATV, sőt az ATV Spiriten is látható lesz az új műsor.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Az olasz bajnokság nagy múltú csapata, a milánói Internazionale hivatalos heti összefoglalóját a foci kedvelői az ATV-n láthatják a szezon zárásáig.

A világ elitjéhez tartozó klubról szóló, Inter TV néven jelentkező műsor szombatonként reggel 9:30-kor az ATV-n, vasárnap reggel 7:40-kor az idén indult ATV Spirit csatornán kerül képernyőre. A szurkolók így a hétvégi mérkőzés dömping előtt láthatják az egyórás műsort.

Az Inter összeállításában az előző hét legszebb jeleneteit, góljait, exkluzív interjúkat és kulisszatitkokat láthatnak a rajongók.

Az ATV a műsor elindítása kapcsán emlékeztetett: az Inter az egyetlen olyan olasz futball klub, amelyik történetében mindvégig az első osztályban játszott a nemzeti bajnokságban. A fekete-kék egyesület történetében háromszor volt BL, UEFA és Világkupa győztes.

A 111 éves milánói egyesületben az elmúlt évtizedek sztárjátékosai is játszottak, többek között a brazil Ronaldo és Roberto Carlos, a svéd Zlatan Ibrahimovic, az argentin Javier Zanetti, a portugál Luis Figo vagy a német Lothar Matthaus. Magyar játékosa is volt az Internek, Nyers István, aki 1948 és 54 között 182-szer lépett pályára a híres fekete-kék mezben. Weisz Árpád edzőként vezette bajnoki címre a klubot.

Borítókép: 123rf

Szóljon hozzá!