EU, Európai Unió

Az RTL interneten sugározza a választási vitát

Online lesz nézhető az EP listavezetők vitája kedd este, azaz ma.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

Az RTL Magyarország kedden bejelentette, hogy április 23-án, azaz ma 18 órától az RTL Híradó online-on a http://www.rtl.hu/hirek címen, élőben közvetíti az Európai Parlamenti listavezetők vitáját.

Az öt ellenzéki párt EP listavezetőjét az Új Egyenlőség társadalomelméleti magazin rendezvényén faggatják majd a szervezők.

A vita olyan kérdésekre igyekszik majd választ adni, hogy mit gondolnak az ellenzéki Európai Parlamenti listavezetők Európáról? Mik a legfontosabb ügyeik? Hogyan viszonyulnak a következő értékekhez: empátia, szolidaritás, igazságosság, szabadság, jogállamiság, fenntarthatóság?

Az európai parlamenti választásra Magyarországon május 26-án kerül sor.

Frissítés

A vitáról itt, itt és itt olvasható tudósítás.

 

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

Kiemelt kép: Ján Kuciak szlovák oknyomozó újságíró és menyasszonya, Martina Kušnírona meggyilkolása után még hónapokkal is gyertyákkal emlékeznek Pozsonyban. Fotó: Szalay Dániel, Media1 (a mobiltelefonos felvétel 2018.12.30-án készült)

Kuciak-gyilkosság: Tovább duzzad a botrány

A szlovák hatóságok nagy erőkkel nyomoznak azon rendőrségi és igazságügyi alkalmazottak ellen, akik információkkal segítették Marián Kočner nagyvállalkozót, akit azzal vádolnak, ő adott megbízást Ján Kuciak oknyomozó újságíró megölésére. Ám a besúgók segítségével eddig rendre kisiklott a nyomozók keze közül.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!