fbpx
MusicPlus

Kábelszolgáltatóhoz is bekerült a MusicPlus zenetévé

Rövid időn belül saját gyártású műsoraik is lesznek, ígéri a MusicPlus alapítója.

A Media1 értesülése szerint megállapodást kötött az EuroCable Magyarország Kft. és a MusicPlus zenecsatorna, így már az IttOtt.TV és az IPTVHungary csatornakínálatában is elérhető a frissen indult zenecsatorna.

Információnkat Molt Milán, a MusicPlus alapítója is megerősítette.

Az alapító elmondta: a jelenleg zenés videóklipeket sugárzó csatorna heteken belül elindítja saját gyártású műsorait is, ahol több ismert arccal is találkozhatnak majd a nézők.

A zenetévé tulajdonosa egyébként folyamatos tárgyalásban áll további hazai műsorterjesztő cégekkel is.

Molt Milán azt mondta erről a Media1-nek, hogy akár heteken belül az említetten kívül több más kábelszolgáltató kínálatában is elérhetővé válhat a MusicPlus, mivel a tárgyalásai ígéretesen alakulnak.

MusicPlus
MusicPlus

Ez a MusicPlus koncepciója

A Media1 néhány nappal elsőként számolt be róla, hogy újra van MusicPlus néven egy zenetévé. A csatornát nem a 2012-ben megszűnt MusicPlus egykori alapítója, Bölcskey Mike indította ( ő egyébként még 2015-ben, mindössze 50 évesen elhunyt), hanem egy másik magánszemély, Molt Milán vágott bele a dologba, először az interneten. Ez egészül most ki az említett hagyományos, tévéképernyős terjesztéssel.

A néhány nappal ezelőtti hírünkből az is kiderült, hogy bár magyar a tévé főszerkesztője, és magyar nyelvűek a zenecsatornán a megszólalások, a zenecsatornát a magyarországi körülményekre tekintettel nem a magyar médiahatóságnál, hanem Ukrajnában regisztrálták be. Itthon ugyanis Molt Milán szavai alapján nagyon drága webtévét működtetni. Külföldről azonban ki tudják szolgálni a hazai kábelszolgáltatókat is.

A csatorna koncepciójáról Molt Milán azt nyilatkozta:

„Szeretnénk egy olyan zenecsatornát létrehozni, ahol olyan zenekarok és előadók is helyet kaphatnak akiket egyéb okok miatt nem sugároz más zenetévé”

A Musicplus arra készül, hogy rengeteg magyar dalt fog sugározni, többek között a Republic zenekar felvételeit, vagy a jelenleg már New Yorkban fotósként dolgozó Éder Krisztián SP zenéjét, de a Groovehouse és az UFO együttes zenéi mellett mai slágereket is lead majd az új zenecsatorna.

A főszerkesztő reklámbevételekre is számít, ennek érdekében értékesítőt is alkalmaz.

Természetesen a kábelhálózatos terjesztés mellett meghagyják az internetes, full HD minőségű tévét is, mely ingyenesen elérhető itt.

Kiemelt kép: A Musicplus csatorna
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások