fbpx
Kálmán Olga

Kálmán Olga honlapot indított és YouTuber lett

Az új oldal egy órával bejelentése után egyelőre nem bírja a terhelést. Az ismert tévés videós bloggerként, illetve youtuberként próbálja ki magát. Hackeres montázst is összedobott, miután a kalmanolga.hu összeomlott.

Kálmán Olga újságíró, a HírTV Egyenesen című, tavaly nyáron a tévé visszafideszesítésének napján elbocsátott műsorvezetője,  a Lumiere Filmiskola újdonsült tanára a Facebook-oldalán jelentette be vasárnap este, hogy elindult önálló weboldala, a kalmanolga.hu, valamint YouTube-csatornája.

Kálmán Olga tehát nem csak tanárként, de videobloggerként, youtuberként folytatja.

A Facebookon az alábbi videóval harangozza be az új internetes műsorát.

Alatta a régi műsora címére is utalva ezt írja:

Csak egyenesen!

Kálmán Olga: Csak egyenesen!

A videóban azt mondja, van, hogy valaki nem magától indul egy úton, hanem kényszerítik rá, máskor véletlenül téved az adott útra.

Kálmán Olga egyébként már tavalyi elbocsátása után is készített videóinterjúkat, de azokat csak a Facebookon osztotta meg. Kálmán Olga többek között interjút készített Czeglédy Csabával és Nagy Blanka diáktüntetővel.

A kalmanolga.hu oldal megjelenítése jelenleg ugyan akadozik (a szerver elérte az erőforrása maximumát), de amikor az imént épp egy pillanatra betöltődött, az máris kiderült róla, hogy az újságíró a Patreon nevű közösségi oldalon keresztül próbál pénzt kérni a site működtetéséhez.

Frissítés 21:52

Kálmán Olga hekkereket sejt a leállás mögött

Kálmán Olga a Facebookon bejelentette, hogy az oldala az indulása után másfél órával nem bírja a terhelést, illetve összeomlott. Egy bejegyzésben az extévés YouTuber a szolgáltatója magyarázatára hivatkozva már lehetséges hackereket emleget. Pillanatok alatt összemontázsolt egy profi hekkeres montázst, és meg is szólította az állítólagos támadókat.

A leálláskor mi egyébként a resource limit is reached hibaüzenettel találkoztunk, ami arra utal, hogy elfogytak az osztott tárhelyhez a szolgáltató által biztosított erőforrások. A kapacitások elfogyása lehet akár nagy látogatói érdeklődés miatt is, nem okvetlenül támadásról van szó.

Frissítés 23:37

Az oldal jelenleg újra elérhető.

Kálmán Olga útja az MTV-től a YouTube-ig és a filmiskoláig

Az 51 éves Kálmán Olga tanulmányait a szombathelyi Berzsenyi Dániel Főiskolán végezte magyar nyelv és irodalom, valamint népművelés szakon. 1994-ben kezdett a Magyar Televíziónál, ahol később az MTV Híradó műsorvezetője, szerkesztő-riportere lett. 1998-ban a Hét műsorvezetője, illetve 1999-től az Objektív tudósítója, 1999-től pedig a Szabadság tér című reggeli műsornak volt a szerkesztő-műsorvezetője, 1999-től hasonló beosztásban a Radió Bridge, majd 2000-től az InfoRádió munkatársa volt. 2003-ban igazolt az ATV-hez szerkesztő-műsorvezetőnek és vezette az Egyenes beszédet, majd 2005-től feladatai hírigazgatói feladatokkal bővültek. 2016 decemberében felmondott az ATV-nél, majd 2017 februárjától 2018 augusztusáig volt a HírTV-nél az Egyenesen Kálmán Olgával műsorvezetője.

Kálmán Olgáról néhány napja derült ki másik új feladata, hogy osztályfőnök lett egy filmiskolában. Az osztályában Katz Dáviddal, a 24.hu videósával, Vágvölgyi B. Andrással, a Magyar Narancs alapító főszerkesztőjével, Földes Andrással, az Index munkatársával és Salamon Andrással együtt oktat.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások