fbpx
A helyettesítők Bárdosi Sándorral és Növényi Norberttel a Sláger TV-n

Új tévéműsort kap Bárdosi Sándor és Növényi Norbert

A helyettesítők című műsor a Sláger Tv-n lesz látható.

Április 4-től minden csütörtökön A helyettesítők című műsorban lesz látható a Sláger TV-n Bárdosi Sándor és Növényi Norbert.

Növényi és Bárdosi a műsorban különféle szakmákban próbálja ki magát. Mindez nem áll tőlük távol, hiszen a 95.8 Sláger FM-en már többe is belekóstoltak az elmúlt időszakban.

„Voltam már alkalmi taxisofőr, pedikűrös, sminkes, énekes. Nagyon élveztem ezeket a lehetőségeket és bár mindig azt hittem, hogy könnyű dolgom lesz menet közben rá kellett jönnöm: egyik szakma sem egy sétagalopp”

– nyilatkozta Bárdosi Sándor.

Az olimpikon műsorbeli cinkostársa, Növényi Norbert is nyilatkozott:

„A Sláger Reggelben több olyan szakmát is kipróbált Sanyi, ahol én voltam az alany. Így történt, hogy a pedikűrömet flex-szel akarta elkészíteni vagy hogy kerülő úton vitt, mint alkalmi taxis. Edzett vagyok, egyiken se borultam ki, így A helyettesítőkben is együtt próbáljuk ki az izgalmasabbnál izgalmasabb foglalkozásokat. Óvóbácsik, raktárosok, gazdák, szakácsok, szerelők, felsorolni is nehéz lenne hány szakmát érintünk majd. Szinte mindenhol ott leszünk, igyekszünk majd ott segíteni, ahol tudunk. A feladatot komolyan vesszük, de rágörcsölni nem fogunk. Akadt nem egy olyan helyzet, ahol könnyesre röhögtük magunkat, reméljük a nézők is így lesznek majd ezzel, amikor látják a megmozdulásainkat”.

Bárdosi és Növényi A helyettesítőkben tetőre is mászik majd. Fotó: Sláger TV
Bárdosi és Növényi A helyettesítőkben tetőre is mászik majd. Fotó: Sláger TV

Az első adás április 4-én, 20:05-től lesz látható a Sláger Tv-n. A két olimpikon az óvodai dajkák és az állatgondozók szakmájába kóstol bele az első részben.

Ma derült ki az is, hogy visszatér, de nevet vált a Totalcar című műsor a Viasat6-ra, illetve két sorozatpremiert is beharangozott a csatorna.

Kiemelt kép: A helyettesítők Bárdosi Sándorral és Növényi Norberttel a Sláger TV-n
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások