upc magyarország

3 millió forintot kaphatnak a hazai kkv-k digitális ötletekre

Március végéig várják a UPC Tuning Show pályázatára a hazai kis- és közepes vállalkozások pályázatait.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

Digitális szakmai segítséget, ingyenes oktatást és 3 millió forint értékű támogatást kaphatnak azok a kisvállalkozások, akik március végéig jelentkeznek a UPC Business által életre hívott Tuning Show pályázatra, és akiket a zsűri kiválaszt.

A pályázat meghirdetését a kábelszolgáltató azzal indokolta, hogy bár a legtöbb cég tisztában van vele, hogy az internet és a digitális megoldások segítségével növelheti vállalkozása sikerét, a kisvállalkozók sokszor nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá.

A UPC Magyarország a pályázattal meg szeretné ismertetni a kis- és közepes méretű vállalkozások körében a közösségi média felületeket, applikációkat és a különböző keresőoptimalizációs megoldásokat. A Tuning Show nevű pályázatra március 31-ig lehet jelentkezni, kreatív online megoldásokkal. A UPC azt ígéri, hogy a legötletesebb elképzelésekhez nemcsak anyagi, hanem digitális szakmai segítséget is nyújt majd.

„A UPC-nél szívünkön viseljük a gazdaság motorjának számító kkv szektor sorsát; hisszük, hogy a vállalkozások digitális fejlesztése olyan gazdasági és társadalmi hasznossággal bír, amit felelős vállalatként nekünk is támogatnunk kell” – mondta Bodon Ildikó, a UPC Magyarország üzleti szolgáltatásokért felelős igazgatója.

A beküldött anyagokból a nyerteseket a UPC Magyarország által kinevezett szakmai zsűri választja ki. A zsűri azokat a pályázatokat fogja díjazni, amelyek a legötletesebben használják ki az internet, az online megoldások, illetve a digitalizáció nyújtotta előnyöket cégük növekedése, költséghatékonysága, vagy időgazdálkodása érdekében.

A pályázat többkörös, a döntő májusban lesz.

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!