Az Ízig-vérig két főszereplője

Íme az Ízig-vérig, az új magyar sorozat főcíme

A Viasat3 jövő héten induló gasztrosorozatának főcíméből már következtetni lehet, milyen lesz a Balaton-felvidéken játszódó széria.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email

A jövő héten indul az új magyar tévésorozat, az Ízig-vérig, amiről korábban a Viasat3 tavaszi műsorrendjének bejelentésekor a Media1 már beszámolt, sőt egy kis előzetes kedvcsináló videót is mutattunk belőle.

Most, hogy közeledik a premier időpontja, a produkciót gyártó Paprika Studios a Facebookon már a főcímet is közzétette. Mutatjuk.


Az Ízig-vérig egyébként egy szakács házaspárról, Éváról és Andrásról szól, akiknek egy harmadik fél miatt dől össze a közös élete. A konyhában azonban nincs kegyelem, így igazi gasztro-háborút láthatunk majd az első tíz részben.

Az új sorozatot a Társas játékot, a Valami Amerika szériákat és a Kincsemet is jegyző Herendi Gábor és a fiatal Szilágyi Fanni rendezte.

Az Ízig-vérig különlegessége, hogy nem egy külföldi széria magyar adaptációja, hanem ízig-vérig magyar fejlesztésű, a forgatókönyvet pedig egy sikerfilmek scriptjeit jegyző csapat (Búss Gábor Olivér – Üvegtigris, Divinyi Réka – Valami Amerika 2-3, Csak szex és más semmi, Rudolf Péter – Üvegtigris 1-2 és Trunkó Bence – Argo 1-2) készítette.

Az Ízig-vérig vendéglős házaspárja, Éva és András szerepében az életben is egy párt alkotó Gryllus Dorka és Simon Kornél látható, de a sorozatban feltűnik többek között Pokorny Lia, Száraz Dénes, Badár Sándor, Schmidt Sára, Klem Viktor, Bercsényi Péter és Sztarenki Dóra is.

Az Ízig-vérig március 25-én, hétfőn 21 órakor indul a Sony Pictures Television Networkshöz tartozó csatornán, a Viasat3-on.

A sorozat a Balaton-felvidéken, egy faluban játszódik.

Borítókép: Éva és András, az Ízig-vérig két főszereplője. Fotó: Viasat3 / Sony Pictures Television Networks sajtószoba

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!