Az Ízig-vérig két főszereplője

Íme az Ízig-vérig, az új magyar sorozat főcíme

A Viasat3 jövő héten induló gasztrosorozatának főcíméből már következtetni lehet, milyen lesz a Balaton-felvidéken játszódó széria.
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin

A jövő héten indul az új magyar tévésorozat, az Ízig-vérig, amiről korábban a Viasat3 tavaszi műsorrendjének bejelentésekor a Media1 már beszámolt, sőt egy kis előzetes kedvcsináló videót is mutattunk belőle.

Most, hogy közeledik a premier időpontja, a produkciót gyártó Paprika Studios a Facebookon már a főcímet is közzétette. Mutatjuk.


Az Ízig-vérig egyébként egy szakács házaspárról, Éváról és Andrásról szól, akiknek egy harmadik fél miatt dől össze a közös élete. A konyhában azonban nincs kegyelem, így igazi gasztro-háborút láthatunk majd az első tíz részben.

Az új sorozatot a Társas játékot, a Valami Amerika szériákat és a Kincsemet is jegyző Herendi Gábor és a fiatal Szilágyi Fanni rendezte.

Az Ízig-vérig különlegessége, hogy nem egy külföldi széria magyar adaptációja, hanem ízig-vérig magyar fejlesztésű, a forgatókönyvet pedig egy sikerfilmek scriptjeit jegyző csapat (Búss Gábor Olivér – Üvegtigris, Divinyi Réka – Valami Amerika 2-3, Csak szex és más semmi, Rudolf Péter – Üvegtigris 1-2 és Trunkó Bence – Argo 1-2) készítette.

Az Ízig-vérig vendéglős házaspárja, Éva és András szerepében az életben is egy párt alkotó Gryllus Dorka és Simon Kornél látható, de a sorozatban feltűnik többek között Pokorny Lia, Száraz Dénes, Badár Sándor, Schmidt Sára, Klem Viktor, Bercsényi Péter és Sztarenki Dóra is.

Az Ízig-vérig március 25-én, hétfőn 21 órakor indul a Sony Pictures Television Networkshöz tartozó csatornán, a Viasat3-on.

A sorozat a Balaton-felvidéken, egy faluban játszódik.

Borítókép: Éva és András, az Ízig-vérig két főszereplője. Fotó: Viasat3 / Sony Pictures Television Networks sajtószoba

Szóljon hozzá!

Ez is érdekelheti

RTL Klub

Átalakulnak az RTL Klub estéi

Az új műsorrend életbe lépése szinte az összes hétköznap esti műsort érinteni fogja, többek között a Barátok Közt, a Fókusz, a XXI. Század és a Doktor Murphy is érintett.

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!